Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mirelon na omítku

Od: jester* odpovědí: 7 změna:

Ahoj čím bude nejlepší nalepit mirelon na omítku dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokial je omietka sudrzna, tak montaznym lepidlom (Mamut) alebo obojstrannou lepiacou paskou. Podla toho, co doma mate. Pokial omietka sudrzna nie je a odpadlo by to aj s jej kusom, tak si tam najprv na hmozdinky pripevnite kus dosky - preglejka, tenka OSB, sololit... a nalepte to na to napr. nejakym tlakocitlivym lepidlom (chemopren).

hodnocení

2x

Ono spíš zálůeží jak velký kus na jak velkou plochu.osobně jsem 4mm mirelon cca2m dlouhý (šířku nwn) přilepil, na parapet (pod okno k lůžku) ,na body lepidlem MAMUT Glue (tady tímto,přijde mi jako nejlpeší : tapety-folie.cz/... ) asi tak 1cm pod horním okrajem mirelonu s roztečí cca15cm

jester*
hodnocení

Budu lepit 0,2x1m tl.1cm na spodek překladu do garáže na zatočenou hrubou omítku.

doplněno 25.08.18 07:13:

Kopil jsem zánovní auto tak kvůli tomu aby se neodřely kufrové dveře.

olinl
Neznám přesně účel nalepení mirelonu, ale pokud to chceš jakoby "na strop" toho překladu, tak bych zauvažoval nad pár čtyřkami či šestkami hmoždinkami.
re4zon
Na mirelon hmoždinky? Vzdyt to nic neváží. Mamut nebo jakekoliv jine kvalitni lepidlo. Nebo klidne oboustranná paska (napr. fasádní, ne na koberce).

Já tam mám pruh dvoucentimetrového molitanu a nalepeno chemoprenem. Drží perfektně.

olinl
re4zon: mě jde o bezpracnou demontáž v budoucnu. Odšroubuji cca 10 drobných vrutů s podložkou a mirelon použiju na něco jiného. Otázkou je funkce toho mirelonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]