Nejste přihlášen/a.
Ahoj čím bude nejlepší nalepit mirelon na omítku dík
Pokial je omietka sudrzna, tak montaznym lepidlom (Mamut) alebo obojstrannou lepiacou paskou. Podla toho, co doma mate. Pokial omietka sudrzna nie je a odpadlo by to aj s jej kusom, tak si tam najprv na hmozdinky pripevnite kus dosky - preglejka, tenka OSB, sololit... a nalepte to na to napr. nejakym tlakocitlivym lepidlom (chemopren).
Ono spíš zálůeží jak velký kus na jak velkou plochu.osobně jsem 4mm mirelon cca2m dlouhý (šířku nwn) přilepil, na parapet (pod okno k lůžku) ,na body lepidlem MAMUT Glue (tady tímto,přijde mi jako nejlpeší : tapety-folie.cz/... ) asi tak 1cm pod horním okrajem mirelonu s roztečí cca15cm
Budu lepit 0,2x1m tl.1cm na spodek překladu do garáže na zatočenou hrubou omítku.
Kopil jsem zánovní auto tak kvůli tomu aby se neodřely kufrové dveře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.