Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nova kuchynska linka

Od: lucie7777* odpovědí: 14 změna:

Dobry den,chtela bych si poridit novou kuchynskou linku ale nevim kde.Co sem koukala tak by se me libila z oresi ale to vzivote ne libil se me tam jeden styl.tak se obracim na Vas jake studio by ste me doporucily?nechci nic novodobeho takove ty leskle prisery proste klasiku.nema z vas nekdo zkusenosti z nabytkem pohoda a nebo doporucil nake studio kde delaji kvalitni kuchyne a za rozumnou cenu dekuji za odpovedi

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Oresi znám, a mohu říct, že to není takový šunt jako třeba Ikea , Jysk a pod. Samozřejmě se to nedá srovnat třeba s Hanákem, ale troufám si říct, že poměr cena / užitná hodnota je u Oresi dobrý. Samozřejmě zase záleží na tom, kdo tu kuchyň bude montovat, špatný montážník to dokáže docela zabít. Ale nutno říct, že v mém okolí vím o cca pěti kuchyních u známých a jsou dobré.

Pak je samozřejmě možnost nechat si udělat kuchyni na míru přímo u firmy, to už bývá trochu dražší, než velkosériově vyráběné kuchyně a navíc to je poměrně silně závislé na lokalitě - pokud by Vám jela firma z Varů montovat do Hodonína, asi by se to dost prodražilo.

lucie7777*
hodnocení

ikea a nebo podobne obchody urcite obchazet nebudu spis me zajimalo jestli nekdo nezna ten nabytek pohoda

Pohodu znám, často jezdím do Lísku, tam dělají lůžkový nábytek, kuchyni jsem od nich viděl jednu a nebyla špatná - to vyrábí někde u KH, ale v té výrobě jsem ještě nebyl.

Co se týče polských kuchyní - na to bacha, klidně Vám skočím naproti k tchánovi (který si ji přes mé varování koupil ) vyfotit takové technologické špeky jako pojezdy šuplat z pásku dřevotřísky, rozpadající se panty a pod. Ale bylo to levný...

Přitom Poláci umí dělat super nábytek, projel jsem tam spoustu výroben od Poznaně přes Warszawu až k Baltu. Ale k nám se tahá ten nejhorší sortiment - protože Češi to tak chtějí, hlavně aby to bylo co nejlevnější - bylo mi od nich řečeno.

lucie7777*
hodnocení

ano to je ono je to z kutne hory tak uvidime zkusim se jeste nekde poptat popripade jestli nekdo napise dekuji vam za info

marekr

Souhlasím s @promon, Oresi šlo za poslední léta podle mě docela nahoru, takže bych se nebál tam minimálně zajít a jen zjistit co jsou schopný nabídnout. Myslím si že s prodejnami kde nabízí od záchodu až po střechu všechno už by se to srovnat nedalo.

hodnocení

2x

Já mám kuchyňskou linku vyrobenou v Polsku a zakoupenou u nás v obchodě s nábytkem. Vybrala jsem si barvu a typ dvířek. Přiobjednala jsem si i horní skříňky v nestandartní výšce. Sjednala jsem si dovoz, vynášku do bytu, demontáž staré linky a montáž nové. Starou linku mi také odvezli. Vše vyřešeno do týdne k mé velké spokojenosti.

lucie7777*
hodnocení

taky sem v mem okoli slysela ze par lidi ma kuchyn z polska a nestezuji si mate naky odkaz na stranky kde ste koupovla abych se mohla podivat dekuji

hodnocení

2x

Osobně Vám neporadím kuchyň, páč já kupuji jen ty nejlevnější do nájemních bytů. On je rozdíl kuchyň ža 25 tisíc, nebo za 150 tisíc.

hodnocení

2x

Když jsme zařizovali barák, prošli jsme také různá studia a prodejce. Nakonec jsme pořídili od truhláře na zakázku. Do týdne kuchyně byla vyrobená a namontovaná. Cena stejná jako ve studiích. Ještě jsme přes něho vzali i kuchyňské spotřebiče. Dělal nám dveře a veškerý nábytek.

hodnocení

0x

Téměř kompletní odpověď na otázku už dal @promon. Jen doplním, že existuje ještě možnost obrátit se přímo na truhláře. Z mých chabých zkušeností to vychází cenově příznivěji, než kuchyňské studio a bytelnější než výrobci odlehčených šuntů. Ovšem pokud místo Ferdy mravence narazíte na brouka Pytlíka, zabije to spolehlivěji, než zmíněná montážní parta kuchyně Oresi. Chce to vidět předchozí práce truhláře.

lucie7777*
hodnocení

to je prave ono nektere truhlari sice maji stranky ale bohuzel bez recenzi a zadneho dobreho v okloi neznam.A taky jde me o to aby to ten dotycny nedelal treba rok taky sem se stim setkala

hodnocení

0x

Opytajte sa znamych v okoli, kto im robil linku a ako su spokojni. Ak viete, aky styl a rozlozenie skriniek by ste chceli, zvladne to vyrobit kazdy dobry truhlar.

marika222
hodnocení

0x

kuchyně od truhláře za týden? ty jo, tak to čučím, nám řekli měsíc až dva, což jsme nechtěli jíst, vařit a vše připravovat an zemi a v koupelně tak jsme vybírali myslím tady - možná si pletu stránky, všechny vypadají podobně.

alocote
hodnocení

0x

Já jsem dodělal kuchyň letos.

Jezdím po zákaznících, takže jsem viděl desítky či stovky nových kuchyní. A dost často jsem pokecal i přímo se zaměstnanci při montáži. A mohu říci, že dělat kuchyně je dobrý byznys.

Mě jí nakonec dělal truhlář, protože dokázal dodat nejlepší poměr výkon-cena. Celá mě vyšla bez spotřebičů pouze na 60tis., ale čekal jsem skoro rok. *hi* Vybral jsem "levné" spotřebiče, takže celkově jsem okolo 100tis kč, což je super cena.

Např. Ikeu jsem měl spočítanou na 120-130tis. To by ale bylo min o třídu horší. Studia nešla pod 200tis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]