Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporucte firmu na montaz cipu pro SVJ -Praha

Od: kolicek* odpovědí: 10 změna:

Prosim doporucte mi firmu (Praha), ktera realizuje montaz elektromechanickych zamku, domaciho vratneho atd. Zatim mame jen nabidku od firmu Animo Bohemia a s tou moc spokojen nejsem. Dekuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bromy elektro

kolicek*
hodnocení

Tak Bromy jsem psal pred tydnem, jednou jsem se pripominal a zatim se neobtezovali ani odpovedet :(

fandi
hodnocení

2x
Můžu doporučit firmu Macom security.
kolicek*
hodnocení

Dekuji za doporuceni. Firmu jsem oslovil, ale bohuzel nedela osazeni dveri ani instalaci elektromechanickych zamku. Jelikoz shanime nekoho, kdo to udela/zastresi cele najednou, tak zde to bohuzel neni mozne.

fandi
V době když jsem byl u nich zaměstnaný tak tomu tak bývalo. Škoda tak snad jiná firma to zvládne

olinl
hodnocení

0x
Zkus oslovit "obyčejnou" elektrikářskou firmu. Jako silnoproudaři jsme i složitější programovatelné "dvoudrátové" systémy domácích telefonů montovali a zprovozňovali.
kolicek*

My potrebujeme firmu, ktera to udela komplexne. Vymeni dvere, vymeni zamky, naistaluje zvonkova tabla, zprovozni cipove zamky. Nejspis i bourani futer. Oslovovat klasickou el. firmu mi neprijde dobry, Potrebujeme, aby to vsechno zvladla jedna firma. Ale i tak diky.

Pochybuju že jedna firma ti vymění dveře a rovnou bude dělat i elektro. Alespoň mně tohle žádná firma, která vyrábí dveře udělat nechtěla. Vyrobili dveře, kde jsem nechal dát elektronicky zámek, takže z futer vede jenom kablik a zvonky, domácí tel bude dělat firma jiná. Jinak čipy nikdo nechtěl, takže klasické klíče.
anybosa

Tak v tomto případě je třeba hledat klasickou stavební firmu, která to celé zastřeší.

kolicek*
hodnocení

Tak abych to nejak uzavrel, nakonec jsme se dohodli s firmou Optosat. Zkusenosti dobre, ackoliv nejsou schopni dodat vse, tak si na to sjednaji lidi, celkove je pak vse od jedne firmy = Optosat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]