Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,bydlíme v řadové výstavbě v podnájmu.Před dvěma lety se vedle nás taktéž do podnájmu nastěhovali sousedé.Nejprve jich bylo 5 ale záhy se k nim začala nastěhovávat další rodina a v součastné době jich tam bydlí 12 a 5 psú.Když k nim přijede o víkendu návštěva,sejde se jich tam i 20lidí.Což znamená,celodenní řev,ječení a bordel,na noční klid si sice dávají pozor ale přes celý den je to šílený.Nyní máme 2pokoje absolutně neobyvatelné a stále zavřené okna aby to nebylo tak slyšet.Nyní jsem přišla i o práci jelikož mezi 12ti hodinovýma směnama se mi povedlo spát 4hodiny takže jsem v práci odpadla.Napsala jsem pronajímateli několik mejlu aby s tím něco dělal ale nejenomže ani neodepsal ale ani nic neřeší.Poradte prosím co dělat.Děkuji Sabolová
Dobrý den, pokud pronajímatel nereaguje, tak můžete požádat o pomoc třeba i Hygienickou stanici, aby ověřila, zda počet osob v bytě odpovídá jeho velikosti a jsou zachované obvyklé hygienické podmínky, resp. nejsou zanedbávané. Možná by to zajímalo i "sociálku" - pokud tam takto žijí i nezletilé děti a ani pět psů v jednom bytě není normální (což by zase mohlo zajímat ochránce zvířat). Takže, stížností můžete rozeslat více (pokud jsou oprávněné). Zdravím!
Myslím si, že kdyby se chtěla tazatelka jen odstěhovat, tak by se neptala na řešení zde. Slušný člověk se má odstěhovat a ten neslušný tam zůstat? To snad ne.
Nebo odhlučnění bytu, kterým se zabývá naše firmička.
Jak velkou plochu stěny máte mezi sebou?
Děkuji, Marek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.