Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte barvu na výmalbu pokojů

Od: spok odpovědí: 6 změna:

V obchodě s barvama mi byla doporučena na výmalbu pokoje barva alpina forte. Dle návodu ředit jen 0,5l na 10 kg barvy. Tak sem se chopil válečku a vymaloval.Výsledek nic moc. Na to ,že barva byla moc hustá (já bych to zředil víc,ale návod je návod) moc nekryje a stím zbytkem asi nevymaluju podruhé. Už se mi nechce kupovat stejná a otázka je jasná ,jakou barvu použít?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqts
hodnocení

2x

Primalex polar. Spoustu jiných výrobců rozčiluje, že je polar top, tak se předhánějí procenty bělosti, kryvostí a velkolepými tvrzeními, proč je ten jejich výrobek lepší... Chtěji si přivydělat na primalex zákaznících, ukrojit kousek jeho trhu. (jako ti korejci s autama) Kdo nechce riskovat, koupí polar, namaluje se přece denně a ten cenový rozdíl se vyplatí.

drazzliarap
hodnocení

1x
Barvu nemíchejte podle návodu ale podle oka.

hodnocení

1x

Při rekonstrukcích bytů k pronájmu používám obyčejný "primalex standard", pro běžnou výmalbu zcela postačí. Pokud chci něco lepšího, bělejšího, tak "primalex polar". Jsou to léty prověřené materiály v rozumné cenové relaci, i když jsou někdy potřeba dvě vrstvy.

doplněno 24.08.18 10:57:

krtek66 - "Primalex Polar je největší šmejd... ... ...Vůbec to není bílá..."

Nevím, čím nechtějí malovat profesionálové, ani jak si představujete bílou, ale "polar" je proti "stadardu" nepřehlédnutelně bělejší.

hodnocení

0x
Připojuji se ke kolegovi není nad Primalex Polar

krtek66
hodnocení

0x

Primalex Polar je největší šmejd od Primalexu...tím nechcou malovat ani profesionální malíři...když už musí tak jedině standardem...Vůbec to není bílá...to jsem kdesi doma našel a dopotřeboval jsem to v garáži...jestli ti jde o opravdovou bělost...tak Dulux klasik...

spok
hodnocení

0x

Děkuji za rady.Zatím tedy vede primalex

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]