Nejste přihlášen/a.
Pokud ten šroub nejde jednoduše vyšroubovat, aby šel sundat šedý kryt, tak bych ho normálně uřízl v půlce rozbruskou. Na čistotu závitu dbát nemusíte, když je tam plastová (matka). Proč je ten šroub tak zbytečně dlouhý? Něco mi uniká?
Ahá, vy chcete utáhnout ten bílý plastový tentononc a ten speciální klíč je nástrčný, pravda?
Já myslel, že potřebujete sundat tu šedou krytku, abyste mohl dotáhnout matku pod ní.
V tom případě je ale moje rada stejná, uříznout v půlce aby šla sundat šedá krytka a pak už se s tím nástrčným klíčem dostanete na šroub a na tu bílou patku. Nebo uřízněte i víc, stejně je to zbytečně dlouhé. Klidně bych to vzal centimetr za tou bílou plast. matkou.
A jak vypadá ten speciální klíč? Ten bílý čep vypadá, že je to řešené na normální klíč. Ale je to špatně zřetelné, fotka není ostrá.
Jestli šroubovat tu bílou plastovou matici tak jedině rukou. Speciální klíč? Vždyť je to plast, to i tou rukou strhnete závit raz dva ...
No kdybych tedy pociťoval neodolatelnou touhu utáhnout tu tímhle "klíčem", tak bych prostě uřízl ten šroub, abych mohl klíč nasadit až nad tou šedivou krytkou.
Ale jak píší kolegové, tohle není potřeba, tohole se dá utáhnout rukou a jestli to chcete extra hodně utáhnout, tak to čapněte sikovkama plast neplast a utáhněte. Ale opatrně, ať na tom bílém nesmyslu neutrhnete závit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.