Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení stropu

Od: shinok odpovědí: 7 změna:

Zdravím mám "velkou" garáž 12x3m, bude sloužit jako terasa. Jaký zvolit polyš? Chci dát polystyren ve spádu na to osb desky a fatrafol. Můžu použít fasádní polystyren,,,?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Dejte 100Z.

hodnocení

0x

Dává se 100Z, to je na 10 tun, takže 70fasádní je jen na 7tun. Já jsem přesvědčen, že i fasádní unese desky OSB a Fatrafol 810.

Musíte si protichůdné rady zhodnotit. Odpovězte si, co se stane, když místo 100Z dám 70F?

shinok
hodnocení

Asi by se nestalo nic, ale spočítal jsem rozdíl cenově, je to asi 1.000,- takže zvolím Z

shinok
hodnocení

OK. A prosím jak řešit kotvení? Kotvit osb desky a pak i Fatrafol, nebo pak najednou celé. Terasa bude obezděná třeba na metr vysoko, fatrafolem bych chtěl udělat jakoby vanu ..

Desky přilepíte pěnou, kotvit do podkladu až s Fatrafolem

arakain77*
hodnocení

0x

Chcete zateplovat strop garáže ze spodu,nebo z venku?A důvod zateplení?Asi jsem natvrdlý,ale moc jsem nepochopil účel.

Vždyť popis je jasný, desky do spádu, OSB a Fatrafol, proti dešti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]