Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katastr mapa

Od: martink odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat koukal jsem na katastr nemovitostí na hranici pozemku a když jsem si dal satelitní mapu tak vidím že kus stavby sousedů zasahuje na můj pozemek. Hranice je po celé délce na katastru rovná čára, ale když se jdu podívat na tu zeď tak se v půlce láme a je vlastně křivě na nas pozemek tak se chci zeptat jestli tomu můžu věřit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

beri49*
hodnocení

3x

Jelikož digitalizace většiny pozemků ČÚZK byla dokončena k 31.12.2017, tak Vám asi nic .jiného nezbyde, než věřit tomu, co vidíte na mapě katastru.

hodnocení

0x

Bez konkrétního snímku z katastru nemovitostí neumím odpovědět.

martink
hodnocení

No chci totiž postavit plot a soused mě určuje jaký plot nechce takový jako chci já což mě trochu naštvalo aby mě někdo poroucel a vyhrožoval soudem tak pokud tomu věřit tak pro mě lépe a asi nechám znovu změřit hranici pozemku

Soused vám nemá co kecat do VAŠEHO plotu na VAŠEM pozemku. A pokud kecat chce, ať přispěje polovinou ceny. Uvidíte, jak zmlkne.

hodnocení

0x

Neviem ako je to presne v česku,no u nás sa občania cez PC nedostanú na katastrálnej mape až k jednotlivým vytýčovacím bodom.K tým bodom je už platený prístup a tým disponujú väčšinou geodeti.Čiže sa vám môže zdať,že je to rovná čiara,no v skutočnosti môže byť lomená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]