Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukce energií

Od: pecka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, máte někdo zkušenost s aukcemi energií? Jak to funguje? A můžu se tam přihlásit, i když mám jen jeden dům? Někde jsem totiž četl, že je to pro velké firmy nebo třeba paneláky s více odběrateli, tak si nejsem úplně jistý - jestli to je pro mě.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Možná je to OT, ale je otázka, jestli se vám to vyplatí. Dostanete smlouvu na 2 roky a slevu cca 3-5%. Takže se o aukci a papírování budete muset starat každé 2 roky. My máme velkou spotřebu, tak se nám to vyplatí. Mít jen malý byt, tak do toho nejdu.

hodnocení

2x

Přihlásit se můžete i s jední elektroměrem. Existují i aukce pro velkoodběratele a tam se přihlásit samozřejmě nemůžete. Organizátoru aukce dáte plnou moc a on vše zařídí za vás. Nebo mu ji nedáte a pak si musíte všechny formality zařídit sám.

pecka*
hodnocení

No jako je toho mraky, řešim to už nějaký ten měsíc a furt si nejsem jistý.. máme barák obrovský, takže je pravda, že mi to říká více lidí. Asi za zkoušku nic nedám..Chceme si i s přítelkyní ověřit všechny dostupné ceny energií co jsou na trhu. Tak snad se to dá sehnat někde pohromadě. :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]