Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím nejlépe zaizolovat sedlovou střechu

Od: alvys odpovědí: 2 změna:

Poradíte mi prosím, čím nejlépe zaizolovat sedlovou střechu? Rozhodl jsem se pro foukanou izolaci a teď vybírám jestli minerální vatu (Polná) nebo climatizer plus (Brandýs nad Labem). Jaké jsou výhody a nevýhody obou materiálu, jaký doporučujete a proč, případně vaše zkušenosti? Rozdíl v ceně je cca 300,- Kč/m3 v neprospěch minerální vaty. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

musíte porovnat cenu versus lambda, cena práce, doprava zdali jsou hodnoty ve vlhkosti, je hydrofobizována? atd...

alvys
hodnocení

Pod taškama mám kontatkní folii, takže ta izolace bude přímo na ní. Co se týká lambdy, tak je tam trošku rozdíl. Výrobce climatizeru udává o něco málo lepší. Mě šlo hlavně o zkušenosti s danými materiály.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]