Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podstavná pračka

Od: delina® odpovědí: 3 změna:

Stěhuju se do bytu, kde je v kuchyňské lince místo na postavení , myčky, pračky atd. Moje pračka se tam vejde akorát, ale když jsem jí měla volně, dost se při ždímání pohybovala a byly tam vibrace. Co se stane, když tam pračku dám a ona se začně pohybovat, zabrání jí v tom linka, ale nezboří to linku? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fyhs
hodnocení

0x

To závisí na množství vibrací. Za normálních okolností by to mělo být ok, ale jestli je pračka unavená, nebo poškozená a tlumení nefunguje jak má, bude nejspíš celá linka taky vibrovat. Některě starší levné pračky vibrují již od výroby více, nerozkládají totiž hmotnost při odstřeďování.

hodnocení

0x

Nejspíše ano. Jestli se pohybuje, vymlátí skříňky linky. Musí stát samostatně.

hodnocení

0x

Pračka v lince není dobrý nápad. Měl jsem ji vedle linky, což jakž takž vyhovovalo, ale stejně šla brzy do koupelny.

S myčkou není problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]