Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamenný koberec

Od: kops odpovědí: 5 změna:

Toš chtěl bych si svépomocí dát do kuchyně ten kamenný koberec. Na videu to naleje na zem , roztahá a potom zahladí nerezovým hladítkem. Výrobce uvádí mimimální vrstvu těch kamínků.A moje otázka zní: Jak se docílí toho,aby tá vrstva byla všude sejná?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nic na tom není. Roztáhneš 2 metry čtvereční , položíš si přes to dlouhou vodováhu a kde je málo tam přihodís a roztáhneš znova. Vybirej drobnější frakce. Sice nejsou tak efektní jako větší kamínky ale v kuchyni budeš určitě chtít aby to bylo zalité do hladka a vypadalo to jako jedna velká glazovaná dlaždice. Větší frakce v takovém případě ale mají daleko větší spotřebu vrchního potěru než kolik uvádí tabulky.Pro predstavu - Frakce 6-7mm mi na chodbě sežrala vrchní pasty skoro dvojnasobek. Kup si hned zásobu acetonu. Jak se ti na vodováhu nebo gleťák nalepí kamínky musíš to hned umýt acetonem.
No vidíš a mě se to zrovna líbí. Dcera má středem baráku dlouhou úzkou chodbu, která na sedmi metrech délky 4x mění šířku a žádné zdi nejsou 100%ně rovnoběžné. Lino ani plovoučku tam nechtěli a s dlažbou bych se sr@l týden a ještě bych měl šílený prořez na krajích. Takhle jsem za zhruba 3 hodiny natáhl kamínky a za týden jsem to během jedné hodiny přetáhl pastou. Vlastně kecám - to už bylo tak jednoduché, že tu pastu nepprénem natáhla manželka.

krtek66
hodnocení

1x

srovnáním podkladu před instalací koberce...ale vám se to fakt líbí? Já to viděl v Jak se staví sen a musel jsem se plácat do čela...takovej výmysl, kterej se skoro nikde nehodí...a v kuchyni si to fakt nedokážu představit

nuny

100 lidí 100 názorů.Být na prohlídce u vás doma možná se taky plácáme do čela cože to tam máte za věci...

Já byl v domácnosti kde to měli v kuchyni a vypadalo to moc dobře. Je to rozhodně lepší jak dlažba

hodnocení

0x

Viděl jsem to kolem domu, ale v reálu je to příšerné (můj názor, nikomu ho nevnucuju). V televizi se mi to taky celkem líbilo. Ale ani zadarmo to nechci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]