Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje kartáč na omítku?

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:

Majitel domu neplánuje v příštích letech novou omítku či malování. Jedná se mi o balkon. Omítka je hrubá, drsná a díky zachycování prachu je tam špína.. Zkoušela jsem to omýt rejžákem, ale moc to nejde a i ten poustí chlupy. Opravdu mco ráda ych si balkonovou stěnu ráda vyčistila. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych to umyl vapkou, nechal zaschnout a pak natřel třeba Primalexem na omítky.

Doplňuji že to musí být Primalex na venkovní omítky

hodnocení

co je Vapka? A natírat to nemohu, protože bych netrefila barvu a uždva nájemníci byli donuceni uvést to na původní míru, nemluvě o tom, že do takové výšky nad okny bych si ani netroufla

hodnocení

0x

Asi nezbyde nic jiného, než použít drátěný kartáč, ale trochu si máknete, aby to nějak vypadalo. A požijte pracovní rukavice, ať nemáte sedřené prsty až zavadíte o stěnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]