Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s rozmístěním a svítivosti Led panelů v pokoji a ložnici, tak aby bylo světlo rozvnoměrně rozprostřené. Pokoj má rozměry 420x 340, ložnice 300x500. Kolik by měla být svítivost na 1m2?
Děkuji za rady a odpovědi
Tohle ti nikdo na poradně počítat nebude. A už vůbec asi zadarmo. Sám jsem si to nechával dělat na celý byt a byl to elaborát jak prase... Nakreslil jsem do půdorysu počet a požadované umístění svítitel a podle toho ten dotyčný dopočítal výkon a parametry světel. Trvalo mi asi rok než jsem to od někoho dostal. Moc lidí se k tomu nemá. Když ti napíšu, že mám ložnici podobného rozměru 4,20x3,3m z toho 1 okno o velikosti 1,35x1,35m dveře 0,8x1,97m a mám tam pouze 6 bodovek kolem postele, které mají speficikaci GU10 3.5-35W 830 40° 230V stm. (patice GU10 výkon světla 3,5W což je ekvivalent žárovky 35W barva světla 830=teplá bílá, úhel světla 40° a na 230V stmívatelná) tak ti to bude k prdu, tak jak ti napsal @satam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.