Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soudní znalec v oboru statiky

Od: hankas® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

nemohu najít statika v okrese Rakovník. Né architekta a né odhadce.

Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bohužel je jich málo. Našel jsem 3 ve Středních Čechách a 2 v Praze. Západní Čechy nic, Jižní Čechy nic. Pokud chcete detaily, napište sem.

doplněno 08.08.18 12:58:

Opravím babču.

Tady je Praha a tady je Středočeský kraj.

Hm, tak taky ne. Musíš v příslušném formuláři hledat sám.

Zatraceně, ti znalci jsou tajemnější, než hrad v Karpatech*smich*

Až budeš vyplňovat: Obor Stavebnictví, odvětví Statika, popř. Statika staveb. Kraj dle výběru.

hodnocení

Z toho středočeského kraje je to Praha 5, Šestajovice,Ml. Boleslav a Kolín :)

Už jsem prohledala skoro všechno a nic.

Smiřte se s tím, že soudní znalec v každém oboru prostě nesedí v každé střediskové obci. To prostě vzhledem k počtu znalců a různým odbornostem není možné.

hodnocení

0x

Přímu v okrese být nemusí, ale mohl by přijet - tady je Praha a Středočeský kraj - kszcr.cz/...

nebo si projeďte tohle ceskestavby.cz/...

Další možnost je zeptat se u soudu v Rakovníku na seznam soudních znalců a podívat se - možná by i mohli vědět, jestli jim tam někdo nezpracovává posudky.

hodnocení

0x

Zde jsou soudní znalci v oboru stavebnictví:

kszcr.cz/...

V Rakovníku ale dle vyhledávače není žádný.

hodnocení

Jo většinou sedí všichni v Praze :(

Nesedí - třeba Ing. Brázda má adresu ve Slaném, což je do Rakovníka asi 35 km - a to jsem se dívala jen na první stránku.

Babi, kdo je ing. Brázda? V seznamu znalců - statiků nefiguruje.

hodnocení

Toho jsem našla taky,ale ten dělá odhady nemovitostí.

bene - viz odkaz od @martincakl

Nejsem ben, jsem dědek. A ti znalci nejsou statici. A to je velký zádrhel;)

Sorry dědku - odpusťte stařence *hi*

Já bych zkusila ten soud, případně někomu poblíž klidně zavolat - "Ano, vím, že neděláte statiku, ale neporadil byste?" - skoro všichni tihle s kularými razítky jsou jeden klan, znají se a když není kšeft pro ně, klidně dohodí jinému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]