Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustálý chod ledničky

Od: zwiki* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Mám už sedm let kombinovanou ledničku Whirpool a poslední dobou dělá nezvxklé zvuky,jako rány a podobně.U ždva dny jede naplno i když jsem to našteloval na /nejmenší teplotu/ Nevíte co s ní je? Jestli už jede " zposledního" a konec?Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Neustálý chod kompresoru může mít dvě příčiny . Buď je v háji termostat což je záležitost tří stovek, nebo došlo k úniku chladiva z okruhu a to bývá většinou pro ledničku konečná. Servis vám dokáže chladivo doplnit ale je velká pravděpodobnost že se nenajde místo úniku a plyn vám postupně stejně zase uteče.

hodnocení

4x

A jaká teplota je v lednici? Zkuste změřit.

Únik chladiva jsme poznali podle toho, že se vzadu zamrazil odvodový kanálek - málo chladiva, takže jela na max aby to vykompenzovala. Lednice Whirpool po 2 letech - vzadu se rozlepila deska, která vede chladivo v lednici. Samozřejmě neopravitelné a cca 2 mesíce po záruce.

Whirpool už mi nesmí na oči! Určitě může mít i kvalitnější řady, ale už ji nechci.

still10k*

Souhlasím s hodnocením Whirpool, už nejsou co bývali. Kdysi to byla záruka kvality, dnes už ne. Kurvítka mají ve všem, nám odešla neopravitelná součástka 4 měsíce po konci záruky. Teď máme Bosch lednici, na netu na ní jsou kladné recenze od lidí. Snad vydrží.

pohanka*
hodnocení

0x

Jo, jo, myslím, že už je konec.

Pokud máte pojištění domácnosti, zkuste pojišťovně nahlásit událost.

Zrovna včera jsem zjistila, že do sedmi let ještě událost berou jako pojistnou.

Po 8 letech již máte smolíka. Tedy u ČP, ale znáte to, mnohdy se jedná o výjimku...a nic nedostanete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]