Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lamelový nebo laťkový rošt

Od: houmiko odpovědí: 6 změna:

Zdravím, koupit lamelový nebo laťkový rošt a proč? Vaše zkušenost či doporučení?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jestli pevný nebo lamelový rošt, musí vycházet z výběru matrace. Tuhá matrace, třeba pérová, se lamelám nepoddá. A naopak, matrace určená na lamely, udělá hrboly. Matrace musí s roštem spolupracovat.

hodnocení

3x

Spal jsem 10 let na latích.. koupil jsem si novou, prý lepší a výrazně dražší matraci a lamelový rošt - nastavil si ho už 20x a za poslední rok jsem se prostě nikdy nevyspal dobře. Když lehnu na matraci na zemi, spím jak mimino.

Buď už mám záda tak deformovaný nebo prostě neumím nastavit ty lamely... - nechápu, ale prostě se na tom nevyspím :(

hodnocení

3x

Vždy jsem spal na latích (nebo prknech) a vždy mě bolela záda. Při odchodu do důchodu jsme si koupili motorizované laťkové rošty. Od té doby mě záda nebolí. I když to může být tím, že současně jsme koupili pořádné matrace.

vilik1
hodnocení

2x
Lamely s možností úpravy tuhosti výztuže.
Protože větší komfort, předcházení bolesti zad a nevyspání.

hodnocení

2x

Máme kvalitní postele, po stranách a uprostřed přišroubované latě, na latích přilepený pásek ze slabé mechovky a na nich příčně položená prkna (ten pásek, aby prkna nevrzala). Na tom solidní matrace a není problém. Žádné ty zbytečnosti za tisíce. A ještě mohu doporučit toto, máme to vyzkoušené a používáme to již asi dva roky, není to hloupost i když se to tak může někomu zdát. eliatv.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]