Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
co říkáte na tenhle výrobek:
Bude to fungovat a rychle nebo to bude třeba nad plevelem držet a držet a ještě to bude pro plevel hračka ze které se hned vyhrabe? Jedná se mi o trávu, která mi roste u vlastní příjezdovky v zámkovce.
Ano, funguje to.
Likvidoval jsem rostliny v dlažbě. Zelenou část zlikvidujete poměrně rychle, ale potvory znova vyrazí. Je třeba spáry důkladně prohřát a pak se porost obnoví až po několika měsících. Rychlejší je aplikace Roundupu injekční stříkačkou.
Trochu mi to připomíná vtip o naprosto spolehlivém prostředku proti komárům - komára položíme na jednu destičku a druhou přimáčkneme.
"...polit dlažbu solnym roztokem..." "...Zadna chemie..."
No vidíte, já si do teď myslel, že NaCl je chemická sloučenina. A ona to vlastně žádná chemie není...
@magdon Pokud chcete takto slovíčkařit, tak chemická sloučenina je i (horká) voda. Nicméně je podstatným rozdíl mezi přirozeně se vyskytující solí a umělým pesticidem zamořujícím půdu.
Sypání NaCl do půdy je ekologie. Sice tam nic neporoste ani když budete chtít, ale zem bude otrávená "nechemicky".
Všimnul. Nebudete tomu věřit, ale sůl se rozpouští ve vodě a voda teče. Třeba do záhonů nebo trávníku.
Ha ha , kartáčem na plevel ...měl jsem dva a ještě týž den se vrátily...mám i ten opalovač z Kaufu , a nemá to výkon,no spíš to má dlouhou rouru takže to chladne, lepší je se onout a vzít to horkovzduškou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.