Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit výrobce dlažby?

Od: martinoslav odpovědí: 12 změna:
Neporadil by mi někdo, prosím, kdo je výrobcem dlažby z obrázku v příloze tohoto dotazu? Potřeboval bych koupit balení a nevím, kde ji sehnat :(
Jak zjistit výrobce dlažby?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Může to být tohle?

nebo něco takového

ještě tohle

barbakan*
hodnocení

1x

Tak z takové fotky se dá akorát zjistit že to je látka ze šatů. Nepíšeš t čeho to je dlažba, jaké má rozměry, zda je i do exteriéru. Udělej jiné foto a budeme o něco moudřejší.

hodnocení

1x

Ta fotka sice stojí za nic - ale vezměte ji a zkuste se zeptat v první větší prodejně. Pracovníci sortiment většinou znají a když ne poradit konkrétně, tak aspoň nasměrovat by mohli umět.

hodnocení

0x

Zkus sem dát foto rubové strany, mohl by tam být znak/čka výrobce.

jabraka*

Také bych doporučil rubovou stranu,ale když nic nemám v rezervě a všechny jsou nalepeny,tak bych nejdříve musel jednu odloupnout a pak hledat pod lepidlem.Ale i podle dezénu jde vyhledat výrobce.Holt se najde podobný vzor.

JABRAKA

hodnocení

0x

Jen pro pobavení - zkusila jsem vyhledat podle obrázku a google mi vrátil heslo "letecký výrobce" a letecké snímky krajiny :-D , takže nejen látka na šaty, ale i poorané pole.

martinoslav
hodnocení

Moc děkuji za reakce. Z druhé strany bohužel žádné logo není :( Tedy alespoň na těch odlepených, ty přilepené pochopitelně odlepocst nemůžu :) Rozměry zjistím a napíšu, ale myslím, že podle nich toho přiliš nedohledáme :/
dahol1

vemte kus a přijďte k nám na prodejnu v Zelenči: sanita.cz/... a vemte vzorek sebou. Vypadá to jako defile od firmy Rako: sanita.cz/... akorát na obrázku to vypadá jinak než na Vaší fotce, ale ve skutečnosti bych to tak viděl. Je to ve formátu 45x45 a nebo 30x60 cm.

martinoslav
hodnocení

Moc dekuji za pomoc :) Dnes jsem sehnal v mistni prodejne. A trefil jste se, takze klobouk dolu ;))

martinoslav
hodnocení

Chtěl bych všem poděkovat za ochutu a snahu pomoci! Nakonec je to opravdu Rako, koupil jsem v mistni prodejne Siko :) Prinesl jsem vzorek a pani prodavacka na prvni dobrou poznala, co to je ;)
Jak zjistit výrobce dlažby? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]