Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádci, mám na výběr z pozinkovaných plotových sloupků na čtyřhranné pletivo. Jednou je to 2600mm délka, 48mm průměr a 1,5mm stěna za 216Kč kus a druhý 2500mm délka, 48mm průměr a 1,25mm stěna za 160 kus. Šetřili byste na tomto? Na pletivu bude navíc zelená neprůhledná tkanina kvůli soukromí.
No, když jsem dělal plot, tak jsem použil lešenářské trubky - ty mají stěnu asi 3mm a nepřijde mi to nijak přehnané.
Takže z mého pohledu - bavíme li se o stěně 1,5, nebo 1,25mm je prakticky stejné. Navíc pokud se na to bude ještě věšet tkanina, tak bych nebyl v klidu za silnějšího větru.
Děkuji za odpověď. Rád bych se ještě zeptal zda má cenu zvažovat poplastovaný sloupek nebo raději vzít pozink a třeba jej natřít?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.