Nejste přihlášen/a.
dobry den .ma nekdo skusenost s mobilni klimatizaci?jaka je dobrá takova stredni trida a jestli to ochladi byt nebo staci obycejny ventilator od tajmancu, dekuji za vase rady
Dobrý den, zkušenost s mobilní klimatizací mám takovou, že jsme to viděl v chodu - poměrně rozměrný (a drahý) přístroj, který dost silně hučí a vede od něho silná "trubka" k oknu. Klimatizace skutečně vzduch ochladí, ale ventilátor nikoliv (ten jen v místnosti "honí" vzduch stejné teploty). Zdravím!
mel sem mobilni ale splitka je splitka , je to uplne o neceme jinem , mobilni je hlucnejsi, zabira misto, musis ji postavit nekde k oknu nebo k vyvodu do komina, klimou chladis vzduch, uvrenym oknem - i kdyz to obtesnis , si poustis teply vzduch domu, kazdopadne je to o hodne lepsi nez ventilator
Mám osobní zkušenost - NEBRAT. Rozebírá se to tu touhle dobou pravidelně každý rok.
marunaa - No vidíte, já si tu blbost koupil před cca 4 lety a lituju toho dodnes. Od rána běží na plný výkon v nevelké ložnici a už je tam "pouhých"28 stupňů. Na noc to ale musím vypnout, protože bych kvůli tomu kraválu neusnul.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.