Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vosy na balkóně

Od: kadjan94 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Už asi 3 týdny mám na balkóně na 1 části zábradlí vosy. Je to kvůli teplu, akorát nechápu proč se mi tam zrovna vyskytují a nikomu jinému ne. Oblíbili si jedno jediné místo a na něm zůstávají hlavně ve dne. Nikoho neohrožují, ale i tak se jich chci na trvalo zbavit. Vyrobil jsem si saponát, že jsem smíchal Jar s vodou a nalil jsem to na ně, odletěly ale za chvíli tam začaly usedávat zase. Poradil by mi prosím někdo nějaký přípravek, který by na to fungoval? Něco jsem našel na internetu, ale radši bych byl kdyby mi poradil někdo kdo má stejnou nebo podobnou zkušenost, protože bych nerad kupoval nějaký přípravek, který by nepomohl. Děkuji

Vosy na balkóně
Vosy na balkóně #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

5x

Vypadá to, že si tam chtějí udělat hnízdo. Kupte obyčejný biolit a máte vyřešeno. Na dané místo už sedat žádný hmyz nebude, protože biolit působí i cca měsíc od aplikace (pokud teda nezaprší).

hodnocení

4x

Není tam v rámu díra? Možná už jsou nastěhované uvnitř. Zkuste ten biolit a pak díru nčím ucpat.

hodnocení

0x

Mám vyzkoušen Raid, nebo Biolit. Je jich od každého víc druhů, je na nich vždy napsáno přesně, který je na jakou havěť.

im
hodnocení

0x

Postříkejte savem,bude je to odpuzovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]