Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřebuji poradit s výběrem nového vysavače , moje požadavky jsou aby byl bezsáčkový , ne vodník , budu rád za každou dobrou radu abych si zase nekoupil krám , uvažoval jsem o značce rowenta ale dám na vaše postřehy a zkušenosti s vašemi vysavači . Cenu moc neřeším pokud to nebude nějaký extrém myslím že se rád vejdu do 5000,-
mám Karcher NT 361 a super, vč oklepu (podtlakového), saje to i vodu, bez sáčku i se sáčkem, pokud je třeba zvýšit bezprašnost, koupil jsem ho po povodních v 1997 za cca 6 tis Kč a maká dodnes bez jediné chybičky- saju s tím teď už spíše suť po stavbách než doma u přítelkyně béžový tepich . Už dělají novější modely, ale za mě good
Používám vysvač značky LUX, který je cenově mimo vaši kalkulaci, ale řekla bych, že mnoho těch levnějších má taky dobré vlastnosti. Takže kdybyste našel nějaký, který má vypínač na hadici, kterou při práci držíte v ruce, tak ten berte. To tu práci opravdu usnadní. Jinak si myslím, že je to skoro jedno. Taky bych zvažovala takový, co sám cestuje po podlaze. Ale zase s ním nevysmýčíte zdi a kouty.
Pro mě je hlavní: rotační kartáč (mám dvě kočky) a ovládání na rukojeti,na což si rychle zvyknete.A tento vysavač to má.Ostatně můžete si přečíst recenze.Nejlepší jsou asi značky Elektrolux ale zase se nevejdete do té ceny.Tady ano.Já sama jsem měla Elektrolux,teď mám Samsung už 5 let ,právě s rotačním kartáčem,náhradním podlahovým kartáčem a ,bezsáčkový a hlavně ovládání na rukojeti,kde můžete snižovat nebo zvyšovat sání ,což je super.Kamarádka má tento a nemůže si ho vynachválit.
Mám již třetí bezsáčkový vysavač a po neblahých zkušenostech se značkami ETA a Rowenta doporučuji bezsáčkový vysavač co nabízí v Lidlu. Dělá to pro ně Dirt devil, mám ho skoro 3roky a zatím jediná chyba že se po častém navíjení kabelu už opotřebovala ta pružina takže kabel už se nenavíjí tak rychle a musí se mu občas trochu pomoci rukou.
Jinak pozor při čistění vnitřního filtru což ale platí u všech bezsáčkových vasavačů. Nedoporučuji filtr moc často prát ve vodě protože špínu akorát zaperete dovnitř a vysavač pak při vysávání zapáchá. Tuto chybu sem dělal u prvního vysavače. Nakonec se to dá tedy vyřešit tak že filtr na noc namočíte do naředěného sava a pak je jako nový. Já to poprvé zkusil když už sem měl nový vysavač a původní sem měl v ůmyslu vyhodit ale po tomto zásahu sem si ho nechal do garáže. Ovšem nedoporučuju to dělat moc často filtr se může rozpadnout.
Tento týden mi po 16 letech taky vydechl vysavač naposledy, takže jsem hledala, četla recenze, koukala se na různá doporučení a včera koupila tento alza.cz/...
Je za pusu a myslím si, že bude ok.
Mám cca 1/2 roku Rowenta Silence Force Cyclonic 4A Parquet RO7623EA za cca 5tis kč.
A koupil bych ho znovu, protože vysává jak o život a přitom je extrémně tichý. ( pouze 67 dB
) Hlučný vysavač už nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.