Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakej susak

Od: blabla* odpovědí: 12 změna:
Dobry den. Chci si koupit susak ale nevim jaky. Nemate nekdo zkusenosti s timhle?
Jakej susak

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

4x

takovej, aby byl betelnej a vlezl se ti do bytu (skříně). Určitě stojací a ne za okno. Já mám tento

susaky-na-pradlo.heureka./...

šířkou se vleze do skříně (ten větší už ne) je to pevná konstrukce a dostatečná plocha na odložení

hodnocení

3x

Já mám tento a maximální spokojenost

leifheit-online.cz/...

Tyto kolíčky jsou naprosto dokonalé, doporučuji

leifheit-online.cz/...

Mám tady ten větší, omlouvám se.

leifheit-online.cz/...

hodnocení

2x

Přidej pár korun a kup si sušičku na prádlo. Fantazie, nemá chybu.

blabla*
hodnocení

Do zacatku mi staci susak ale pak az budem mit barak tak si koupim susicku to je jasna vec :D
ysuhit

Naopak sušička je perfektní věc do bytu. V baráku již není až tak nutná. Třeba já jí používám skoro pouze v zimě.

tiffany*

Kdepak, sušička je skvělá v každém případě, vždy dosuší ne zcela vysušené prádlo a v mnoha případech nahradí i žehličku. Dokonalý pomocník.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, máme ho doma podobné konstrukce - v místnosti je výborný, venku nebo na balkóně ho snadno porazí vítr (když není o něco opřený). Zdravím!

hodnocení

0x

Tohle spíš vypadá jako hračka z nějaké sady pro panenky. Zkus něco pevnějšího.

hodnocení

0x

Sušáků se prodává tisíc druhů a velikostí, záleží, jaké máte požadavky. Potřebujeme, aby se vám vešel na balkon, na dvorek, do koupelny, zavěsit na radiátor, kam v létě, kam v zimě.? Na balkoně máme takový "kolotoč" a pak jeste rozkádací stojací. Na dvorku je jeden na zdí.

sollik*
hodnocení

0x

Po dvou obyč. sušákách z Kauflandu kdy se pokaždé zlomila noha si žena pořídila sušák z IKEA a je spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]