Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, existuje tableta nebo gel do myčky, která obsahuje vše v jednom? Aby se nemusela dodávat sůl a leštidlo? Nic nesmí obsahovat chlór.
Doplním - vodu máme příliš měkkou, špatně se mi máchá prádlo, musím máchání několikrát opakovat. Tudíž zvlášť sůl na změkčení vody nepotřebuji. Ty tablety vše v jednom existují, ale nevím co koupit.
Z dt testu ( je uzamčen) jsem vytáhla tohle:
Do testu jsme zahrnuli 19 multifunkčních prostředků do automatických myček nádobí, tedy takových, které zaručují kromě mytí i funkci leštidla a soli.
Já nevím..Ale poslední roky mám dojem, že lenost obyvatel této planety dosáhla absolutního vrcholu.
Tablety all in one samozřejmě existují..ale jejich cena je proti "dělenému" dávkování mycích prostředků o mnoho desítek procent vyšší.
Sůl v myčce se běžně doplňuje cca 1x za 3-6 měsíců (a je to "práce" na minutu) a leštidlo asi 1x za měsíc..(práce na 15 vteřin), to opravdu stojí zato, abyste platila dvojnásobnou cenu za tablety "vše v jednom"?
s lenosti souhlas ale doplnovat sul do mycky za 3-6 mesicu? ono to snad zalezi podle toho jak kdo casto myje ne, ja treba sypu skoro kazdy mesic a to do plna, jinak tablety jde kupovat v akci, kdysi sem nakoupil treba 300 tablet najednou ale stejne jsme se vratili zpet k lestidlu, soli a misto prasku davame gel , cenove nevim co vyslo levneji a je mi to fuk, ale vysledek umyti je lepsi, navic s kvalitnim lestidlem se nadobi lip susi
Mnoho jsem vyzkoušela a nakonec jsem zůstala u prášku z DM. který dávkuji podle potřeby. Někdy jsou třeba jen skleničky a jindy pekáč. A sůl z Tety v lahvi, jako nižší pet lahev. A místo leštidla ocet. Takhle jsem to vychytala a jsem spokojená s výsledkem = náklady. A také myčka je čistá, nemusím tak často čistit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.