Nejste přihlášen/a.
hezký den , našel jsem si přítelkyni, respektivně ona si našla mě přes seznamku . Jsme spolu velmi krátce a přesto se už máme rádi a chtěli bychom být spolu to znamená společné bydlení. já mám jen pronajatý byt ale stejnak budu muset shánět jiný zase bohužel jen pronájem neboť už mi končí v září tohoto roku nájemní smlouva z důvodu prodávání bytu jiné osobě.Jak už jsem uváděl v předmětu otázky že přítelkyně je doživotně na vozíčku elektrickém neboť má i jednu ruku také ochrnutou .Teď teda žije v domě , kde se oni starají .Moje otázka teda je , co proto mám udělat aby mi dali přítelkyni do opatrovnictví a budeli stačit jen pronajatý byt se smlouvou dluhodobě s možností bez bariového přístupu do bytu? Děkuji . Zadražil S.
@standos - co proto mám udělat aby mi dali přítelkyni do opatrovnictví
Slečna má omezenou svéprávnost? Pokud ne, tak se může rozhodnout sama, kde chce žít.
Ale píšete "žije v domě , kde se oni starají" - nepotřebuje nějakou speciální péči? A když ano, zvládl byste to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.