Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fixy na textil

Od: batoh odpovědí: 1 změna:
Mám čistě černej batoh a napadlo mě, že bych si ho pokreslila bílou fixou. Jenže mám obavy, že se mi to nepovede. Myslíte,že jdou fixy na textil umýt? A nebo jestli neexistuje nějaká fixa, která jde vyprat, ale když to nějak nazehlim nebo něco jinýho, tak to tam zůstane navždy. Hledám něco, co jde smyt, ale zároveň po nějakém procesu nebo době tam už zůstane navždy...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Něco takového? Hledejte popisovač nebo značkovač - a ptejte se i v papírnictvích.

Popisovač na textil Puffy Velvet M1022 - Bílý

Popisovač na textil s 3D efektem. Neprůhledné složení inkoustu umožňuje použít popisovače na tmavý textil. Lze použít na většínu látek, nejvhodnější je bavlna. Před zaschnutím lze odstranit mýdlovou vodou. 3D efektu docílíte zahřátím aplikace na 125°C, buď v troubě nebo horkovzdušnou pistolí. Dále je možné 3D efektu docílit přežehlením z rubové strany (pod látku vložte např. froté ručník), v tomto případě je nutné nechat barvu dokonale zaschnout alespoň 12hod. Čím více barvy naaplikujete tím větší bude 3D efekt.

vytvarne-potreby.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]