Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová dvířka k lince?

Od: hankas® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

chtěla bych si dát udělat nová dvířka ke kuchyňské lince,ale našla jsem výrobce jen v Brně a ve Zlíně. Můžete poradit nějakého výrobce poblíž Rakovníku?

Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Otázka, jestli chceš dřevěný rámečkový a nebo papundeklový fóliový?

Pokud papundekl, tak najít někoho, kdo dělá s laminem. Hlavně kuchyně a u něho se domluvit, co potřebuješ. Jistě se někdo takový v okolí nachází.

Pokud pěkný rámečkový, tak si obejdi pár místních truhlářů a nech si je udělat.

hodnocení

3x

Tak ono je podstatné, jáká dvířka máte na mysli - pokud klasický lamino olepené 2mm ABS, tak to Vám udělá kdejaký garážník. Pokud to chcete z masivu, či biodesky, chce to už slušnější truhlárnu.

Pokud jde o profilovaná dvířka z MDF s povrchem folie nebo PUR barva, tak tam už je potřeba zohlednit i rozměry, protože atypické rozměry nejsou sice nevyrobitelné, ale je to nadlouho a dražší. Naopak typovky jsou v tomto provedení vcelku běžně dostupné, dvířka sice vyrábé hlavně ve Fryštáku (u Zlína) ale distribuují to všude.

hodnocení

2x

Zkuste se poptat v okolí. Dvířka vám vyrobí každý zručný truhlář. Truhlářských dílen je všude dost. Možná i ve vašem okolí. Zeptejte se sousedů a známých.

hodnocení

0x
Dvířka Vám zhotoví truhlář.
Rakovník?
Třeba zde =
nabytek-rakovnik.cz/...
Nebo zde =
kladnodnes.cz/...
Nebo zde =
idatabaze.cz/...
----
Zavolejte a poptejte se.
Hodně štěstí ;)
hodnocení

Já si nejsem jistá, zda truhláři mi udělají jen dvířka, podle rozměru starých dvířek. Mám na mysli něco jako tato,ale jaký je to materiál, tak to nevím. kuchynskastudia.cz/... Jinak moc děkuji.

Nevidím důvod, proč by neudělali jen samotný dvířka. Samozřejmě, nejlépe je, když si dvířka sami oměří.

Ale je fakt, že v současný době mají truhláři práce nad hlavu, dodací termíny již nejsou v řádu týdnů, nýbrž měsíců.Alespoň tedy u nás a v blízkém okolí.

miso*
Ano, bez problemov Vam na stare skrinky urobia nove dvierka. Odporucam, aby to prisiel zamerat. Vie, na co dat pozor. Podla fotky sa jedna bud o laminovanu drevotrieskovu dosku ohranovanu ABS hranou (najlacnejsie) alebo o foliovanu, pripadne lakovanu MDF dosku (najdrahsie). Uchytky tiez nie je problem kupit, pripadne ak su stare v poriadku, mozte ich aj prelozit.
Z praktickych dovodov Vam odporucam zaoblene uchytky bez ostrej hranatej hrany pripadne nejakej precnievajucej casti. Inak to budete mat ako v Pamplone.
hodnocení

Nevadí, že je dlouhá čekací doba, já si počkám.

Děkuji :)

Děkuji všem :)

Lehce přeběhni kuchyň s metrem, mobilem udělej pár fotek a vydej se zítra na průzkum okolí. Poptej se v pěti, deseti truhlárnách a uvidíš.

hodnocení

0x
Ono není problém na internetu dohledat MDF dvířka běžných rozměrů jako prefabrikát. To bys si zvládla vybrat a objednat sama. Akorát že na osazení a seřízení je potřeba trochu fortelu a nějaké nářadí.
doplněno 23.07.18 22:37: trim.cz/...
Odkaz jen pro inspiraci. Na ceny jsem nekoukal.

hodnocení

0x
Kamarád dělal kuchyně, ale dvířka vždy kupoval hotové, takové jaké si zákazník vybral. Říkal, že za tu cenu to prostě nevyrobi... Proč nechcete hotové? Je to bez čekání a ještě ušetříte.?
hodnocení

Myslíte, že seženu zrovna rozměry,jaké já potřebuji?

Zkuste mrknout sem. On si je tam vždycky objednával.
kron.cz/...
hodnocení

To je zase až na Moravě a pokud nedám přesné rozměry, tak co potom s tím. Také by měly být změřeny panty,ale to já nevím jak. Raději se zeptám v okolí bydliště,aby si truhlář přišel změřit sám,tak jak on potřebuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]