Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych si dát udělat nová dvířka ke kuchyňské lince,ale našla jsem výrobce jen v Brně a ve Zlíně. Můžete poradit nějakého výrobce poblíž Rakovníku?
Děkuji
Tak ono je podstatné, jáká dvířka máte na mysli - pokud klasický lamino olepené 2mm ABS, tak to Vám udělá kdejaký garážník. Pokud to chcete z masivu, či biodesky, chce to už slušnější truhlárnu.
Pokud jde o profilovaná dvířka z MDF s povrchem folie nebo PUR barva, tak tam už je potřeba zohlednit i rozměry, protože atypické rozměry nejsou sice nevyrobitelné, ale je to nadlouho a dražší. Naopak typovky jsou v tomto provedení vcelku běžně dostupné, dvířka sice vyrábé hlavně ve Fryštáku (u Zlína) ale distribuují to všude.
Já si nejsem jistá, zda truhláři mi udělají jen dvířka, podle rozměru starých dvířek. Mám na mysli něco jako tato,ale jaký je to materiál, tak to nevím. kuchynskastudia.cz/... Jinak moc děkuji.
Nevidím důvod, proč by neudělali jen samotný dvířka. Samozřejmě, nejlépe je, když si dvířka sami oměří.
Ale je fakt, že v současný době mají truhláři práce nad hlavu, dodací termíny již nejsou v řádu týdnů, nýbrž měsíců.Alespoň tedy u nás a v blízkém okolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.