Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kvalitní zastřihovač vlasů

Od: kuli odpovědí: 6 změna:

Jelikož laicky stříhám mužskou část naší rodiny a nevlastníme holicí strojek, sháním zastřihovač. Vlasy stříhám nůžkami, ale vzadu obrys vlasů zarovnávám holítkem a raději bych nějaký strojek. Je přesnější a snazší práce s ním. Kdysi jsem koupila na psa zastřihovač za 600kč a vůbec to psa nedokázalo ostříhat, jen kudlal. Proto bych nerada zase jen vysloveně vyhodila peníze. Můžete mi, prosím, poradit, co za zastřihovač okolo cca 1000kč? Má mít břit z nějakého speciálního materiálu? Děkuji za rady!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ten zastřihovač bude asi odpovídat svou kvalitou tomu Vašemu rozpočtu. Já bych doporučil hledat mezi zastřihovači vousů - mají odolnější (samoostřící) břity a vlasy stříhají také. Zdravím!

doplněno 24.07.18 08:25:

Také jsem měl levný zastřihovač ze supermarketu, ale vydržel jen rok. Nyní mám Philips a již několik let stále stejně funkční.

strihac

Vaše rada pořídit si na vlasy zastřihovač vousů nedává smysl - i strojky na vlasy mívají samoostřící břity, a naopak ne všechny zastřihovače vousů je mají. Je sice pravda, že spousta strojků je označena jako "univerzální" na vlasy i vousy, ale ty vyloženě na zastřihování vousů bývají často dost úzké takže opižlat tím celou hlavu může trvat, a taky mi přijdou slabší a tomu se chci ted právě vyhnout. Ted mám Philips široký 4 cm, našel jsem s ním v krabici ještě založený předchozí-taky Philips ale 3 cm (od toho krabici nemám tak už nevím jestli byl určen na vlasy nebo vousy, ale má šířku jen 3 cm a ten to právě nedal - při stříhání se po čase začal asi přehřívat, zpomalil až zastavil, třeba už po 2 minutách) Ten současný 4 cm stříhá už roky, ale už ho chci vyměnit psal jsem proč.

hodnocení

2x
Mám z lidlu na psa za 300 a je daleko lepší než lidský.

hodnocení

1x

Já mám dobré zkušenosti se zastřihovači značky Philips. Zkuste se schválně na internetu podívat na hodnocení od uživatelů, i to by vám mohlo pomoci při výběru.

krtek66
hodnocení

0x

od několika známých mám potvrzené, že na takové domácí žvýkání se hodí obyčejnej strojek z LIDLU

strihac
hodnocení

0x

Taky to zrovna řeším tak by mě zajímaly nějaké rady a zkušenosti.

Jinak z vlastní zkušenosti, a k předchozím radám - Philips právě mám, a už se těším až se ho zbavím. Co mi nejvíc vadí, nepřijde mi kdovíjak ostrý, materiál bude asi nerez ocel, na krabici je že bezúdržbové čepele, jo sice ostříhá ale vlasy mi přijdou takové roztřepené, už jen ten zvuk při stříhání je divný :D Je pravda že jde o levnější Philips (pod 1000 Kč přesně už nevím), nevím jestli třeba dražší strojky mají silnější motor? Taky by mě zajímalo jestli je opravdu poznat rozdíl mezi titanovými čepeli, nebo ty samoostřící jestli jsou opravdu ostré nebo je to jen reklamní slogan, ty moje totiž taky nijak neostřím a stříhají tak nějak pořád stejně. Nebo se raděj zaměřit na silnější strojek? V manuálu mám že hlučnost 75db, některé co jsem slyšel puštěné ale nezkoušel tak mi přijdou tižší?

Dál co mi vadí, strojek je bez akumulátoru, a hlavně káblík strašně slabě drží a neustále vypadává (je to tak už od koupě, asi z bezpečnostních důvodů) Takže během stříhání i několikrát vypadne, stačí prudší pohyb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]