Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje tento přístroj

Od: liki odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, omlouvám se za hloupou otázku, ale nemám s takovými věcmi moc zkušeností. Zajímalo by mě, jak se jmenuje přístroj v přiloženém videu(

v čase cca 0,40-1:00), abych si ho mohl také koupit. Snažil jsem se to nějak najít na internetu, avšak neuspěl jsem. Děkuju za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ten "přístroj"je úhlová bruska, lidově "rozbrušovačka".

Velice rozsáhlá nabidka zde.

A jak snadné je vyrobit výheň, skoro na koleně. Taky dobrý...

hodnocení

0x

Jak píše kolaga Satam-uhlová bruska,lidově flexa,rozbruska,rozbrušovačka...Na internetu jste hledal špatně! Do vyhledavače Google jsem jen zadal rozburska a zde je odkaz na x druhů a prodejců : google.cz/...

Stačí?

hodnocení

0x

Tak těch přístrojů je tam hned několik - úhlová bruska (rozbrušovačka, kabrobruska, ...), vrtačka s plochým vrtákem, vysavač, provizorní kovářská výheň... Mimo toho je tam ještě řada různých nástrojů. O který Vám jde?

doplněno 22.07.18 20:32:

diesel - Tak to soráč, nevšiml jsem si, že text otázky pokračuje ještě pod videem. *hi*

Ve 40 sekundě až 1. minutě je jen rozbrus-úhlová bruska!

OK nic se neděje,já zase nkoukal déle jak do minuty a půl,jen jsem pak skočil na samotný závěr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]