Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pavouci v bytě

Od: galapetr® odpovědí: 2 změna:

Máte někdo zkušenost s tzv. odpuzovačem pavouků - jestli opravdu funguje?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

5x

Probírali jsme kdysi odpuzovače myší a došli k tomu, že to vadí i psům, jsou citlivější.

Pavouky opatrně přiklopit velkou zavařovačkou, podstrčit papír a vynést ven ke garáži, kůlně apod. Pavučiny potom vyluxujete.

Jednoho středně velkého pavouka vždy nechávám /pro štěstí/, povídám si s ním /všem říkám Franto/ a pavouk Vám udělá pořádek v celé místnosti, protože zlikviduje zase jiné malé potvory a minihmýzek /který zase škodí Vám/. On je ten pavouk i pro nás užitečný.

kepler*
hodnocení

2x

Nevím sice jaký druh odpuzovače máš na mysli, ale k podobným výrobkům nechovám důvěru. Do bytu mi moc nelezou, ale když se nějaký najde, tak ho s pomocí smetáčku a lopatky vyprovodím ven z okna zpět do přírody. Myslím, že přežije pád i z Burdž Chalífa. Jen jednou jsem musel použít drastickou chemii Biolitu, když jsem při ubytování v turistickém bungalovu zjistil stovky těch členovců. Padly na to dva spraye a vše jsem zametl oním smetáčkem. Cítil jsem se sice jako masový vrah, ale k smrti nemám rád pavouky, kteří se mi od stropu spouštějí rovnou do huby. *alene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]