Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám tento kompresor a chci si koupit tuto vzduchovou stříkací pistoli.
V návodech se píše, že na stříkání se musí nastavit tlak vzduchu - půjde to?
Rv nemá pravdu - nebo ještě toho příliš nenastříkal.
Jednak - ten kompresor je na stříkání velmi nevhodný - pokud se nepletu, je to membránový bezolejový kopresor, který tu pistoli prostě neutáhne.
Loni jsem stříkal s malým kompresorem u známého - naštěstí to byl klasický písťák
a i ten byl tak na hraně použitelnosti - prostě bylo třeba dost často čekat, než kompresor natlakuje
A k té regulací tlaku - pokuid ten kompresor nemá redukční ventil (jakože jej většinou mají ) tak se dá koupit
pro stříkání takovou pistolí se nastavuje tlak na 2-3 bary, pokud si budete do pistole pouštět plný tlak z kompresou, který může být až 10 bar,, ale bude silně kolísat, tak se budete při stříkání dost trápit, protože se to nedá pak kloudně seřídit.
Tak co jsem koukal na net, tak ten Einhell by měl mít redukčák. Takže to nastavte na 3 bary a zkuste - uvidíte, jestli to bude stíhat
Nevím přesně, na co všechno chceš používat tuhle sestavu, ale bude to trochu omezená volba (mimo jiné, pokud se ta tryska nedá zaměnit za větší). Jinak čím větší nádoba na stlačený vzduch na kompresoru, tím lépe a na výstupu před hadicí regulační ventil mít taky můžeš, ale na stříkacích pistolích jsou většinou redukční šrouby vstupního tlaku vzduchu. Ta stříkací pistole s tryskou 2 mm je dobrá na jemnější tekutější barvy a vrchní autolaky a z té PVC nádobky umístěné "nahoře" vypotřebuješ veškerou barvu, narozdíl od spodního umístění nádobky. Nevýhodou stříkacích pistolí je práce u země-např. nástřik dolních částí prahů aut-je potřeba mít auto najeté alespoň na "špalkách".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.