Nejste přihlášen/a.
Dobry den kutilove,
Mam problem s privodem vody do pracky. Tedy s uzaverem.
Viz foto.
1. ten privod i kdyz je uzavren tak z bodu 2 (presne jak ukazuje sipka) vzdy kape voda a kdyz se toho jen trochu chytnu nebo zatlacim tak z toho ta voda prska. Vypada to tak ze ten plast je uz natolik znicen ze potrebuje vymenu.
Prosim poradte.
Dekuji
ucpané sítko na vstupu pračky...já tohle měl také tak jsem mezi ventil a hadici dal tohle a je klid.. karcher-satter.cz/...
jednak vodu zastavuji a za druhé používám ho už 5 let a ještě nerupnul, Vysokotlaký čistič Karcher také má na vstupu tlakovou vodu, takže nechápu vaše doporučení
Tak moment. Vymenil sem starouj hadici za novou. Uplne identickou i kdyz pred tim nebyl problem z tlakem. A vy me rikate ze budu potrebovat jeste filtr za 500 kc na to aby fungovala jako ta predchozi?
To urcite neni odpoved .
já neříkám že MUSÍTE MÍT, jen radím podle vlastní zkušenosti. ono je někdy jedno sítko součástí hadice, druhé na vstupu do pračky, no a já to nakonec vyřešil jak jsem výše uvedl..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.