Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Privod vody do pracky

Od: romanem* odpovědí: 11 změna:

Dobry den kutilove,

Mam problem s privodem vody do pracky. Tedy s uzaverem.

Viz foto.

1. ten privod i kdyz je uzavren tak z bodu 2 (presne jak ukazuje sipka) vzdy kape voda a kdyz se toho jen trochu chytnu nebo zatlacim tak z toho ta voda prska. Vypada to tak ze ten plast je uz natolik znicen ze potrebuje vymenu.

Prosim poradte.

Dekuji

Privod vody do pracky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyměň ten plast. Voda z toho stříká jen do té doby, než se upustí tlak po uzavření kohoutu/ventilu.

hodnocení

2x
Jelikož samotnou matku na hadici nevyměníš, musíš vyměnit celou hadici.

hodnocení

2x

Ten plast je součástí přívodní hadice k pračce. Takže vyměň celou hadici k pračce.

Při výměně nech modrou matici sundanou a zkontroluj, jestli teče voda z uzavřeného ventilu. Pokud ano, tak musíš zavřít hlavní uzávěr vody a vyměnit i ten pračkový ventil.

romanem*
hodnocení

Dekuji vam za vase cenne rady panove. Jeste bych pak pridal komentar kdyby dochazelo k nejaky potizim pri vymene.

Roman

romanem*
hodnocení

Dobrý den,

vymena dopadla uspesne jenom mam pocit ze voda do pracky priteka moc pomalu.

Nevite co s tim?

Dik

R.

Odšroubujte hadici z pračky a zkontrolujte sítko.

111®
hodnocení

0x

ucpané sítko na vstupu pračky...já tohle měl také tak jsem mezi ventil a hadici dal tohle a je klid.. karcher-satter.cz/...

miso*
Tak ten xindl znovu vyradte skor ako ho urazite a vytopi Vas. Filter je to vyborny, ale na trvaly tlak asi nie je stavany.
111®

jednak vodu zastavuji a za druhé používám ho už 5 let a ještě nerupnul, Vysokotlaký čistič Karcher také má na vstupu tlakovou vodu, takže nechápu vaše doporučení

romanem*
hodnocení

Tak moment. Vymenil sem starouj hadici za novou. Uplne identickou i kdyz pred tim nebyl problem z tlakem. A vy me rikate ze budu potrebovat jeste filtr za 500 kc na to aby fungovala jako ta predchozi?

To urcite neni odpoved .

111®

já neříkám že MUSÍTE MÍT, jen radím podle vlastní zkušenosti. ono je někdy jedno sítko součástí hadice, druhé na vstupu do pračky, no a já to nakonec vyřešil jak jsem výše uvedl..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]