Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ztišit elektricke autíčko - kola

Od: fbiswat odpovědí: 7 změna:

Cau.Potrebuji poradit co mam dat na kola elektrickeho auticka aby tak nerachotilo.Kola jsou plastova..Nejlepe nejakou pryz,ale nemuzu nic najit.Kola maji prumer 355mm

Diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tqzd
hodnocení

1x

Taky jde taky o to, jak to autíčko brzdí. Některá fungují tak, že pedál plynu má dvě polohy rozepnuto a sepnuto, v rozepnuto ale neni doopravdy rozepnuto, jsou vyzkratované motory, aby brzdily a plastová kolečka jdou do smyku. Gumová budou mít lepší přilnavost, roztočí se motory ale převody (plast) nejsou dělané na obrácenou zátěž rázy z velkého kola na malé a časem se ometou.

rqzzs
hodnocení

1x

Mohlo by pomoct to vyfunět nízkoexpanzní montážkou, navrtat dírky z vnitřní strany. Nebylo by to lak duté. Je potřeba před aplikací vnitřek vylít vodou, aby pur vytvrdla.

tqzs
hodnocení

0x

Samovulkanizační pásku, jestli se vejde. Ve dvou vrstvách a skončit tak, aby tam nevznikl zub. Dá se celkem dost natáhnout, tak by to mohlo vyjít.

vernon
hodnocení

0x
Já tam synovci kdysi lepil obruč vyrobenou snad z duše, nebo co to bylo. Výhoda byla že to bylo kolem dokola nepřerušené a drželo to i bez lepidla, nevýhoda že to tam šlo strašně špatně navléknout :)

bery*
hodnocení

0x
Ja po obvodu kol nasrouboval vrutama starý zkraceny rozvodový řemeny z auta. To zkratovy brzdění jsem zmekcil tím, ze motorky nejdou natvrdo do zkratu, ale do 12v 100w žárovky. Navíc jsem do pedálu přidal PWM regulátor z akuvrtacky pro plynulou jízdu. Ale i s tema remenana to klidne hrabe na betonu oběma kolama:)
fbiswat
hodnocení

Zdravim mate nejaky fotky s upravy?

jurajjuraj*
hodnocení

0x

pneuservis, stara duse odpovidajicich rozmeru, vystrihnout na prostredek kola, necim podlepit, natahnout na kolo a jezdi uz treti leto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]