Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak čistit bílou koženou kabelku

Od: dkapy odpovědí: 9 změna:

Poraďte prosím, jak čistit bílou koženou kabelku - časem žloutne a také kovová očka na popruhu kůži barví...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marton*
hodnocení

0x

Lihem a glycerinem.

papene*

bozena*
hodnocení

0x

Vycistit kabelka pujde,pokud se jedna opravdu o pravou kuzi. Je-li to vsak pouze imitace,skvrny,napr. od barevneho obleceni,coz se stalo me, nevycistite nicim.

jabraka*
hodnocení

0x

Pravá kůže není nikdy bílá od přírody.Je zcela určitě lakovaná a lak podléhá vlivům okolí.Pokud bych ji chtěl vyčistit,použil bych jen čisté toaletní mýdlo,nejvýše ještě líh.Po umytí ä usušení nastřkal barvou na kůži.Existují také krémy na bílou obuv na běžnou údržbu.

JABRAKA

hodnocení

0x

Zkuste obyčejnou francovkou-alpou, mě se to podařilo od riflí...

hodnocení

0x

Zrasované krasobruřslařské bílé boty a pak i kožené botasky jsem myla hadříkem namočeným v teplém mléce. Kdysi moc dávno.

hodnocení

0x

Po mé dřívější zkušenosti s údržbou bílé kožené kabelky - si raději koupím syntetickou kůži a po jedné či dvou sezonách vyměním za novou.

hodnocení

0x

Dobrý den,nevím, jestli Vám moje rada pomůže, ale mám bílou koženou bundu a když se mi ušpiní, tak ji čistím pleťovým ( tělovým) mlékem - zatím se mi to osvědčilo a kůži neublížilo.

Nejlepší je kuži čistit pleťovým mlékem stačí to nejlevnější a nepoškodíte a přitom bude pěkně čistá.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]