Nejste přihlášen/a.
Z obrázku vidím,že okno není namontováno správně.Protože máme okna právě měsíc namontovaná,vím,že chyba byla v rozměření.Stavební otvor má být zvenčí osazen.Vevnitř jako rozměry okna + 1 - 2 cm.Zvenčí o ty 2 cm menší.Takže okno se posadí na toto osazení a přišroubuje kotvami a zapění kolem dokola.Pokud byl otvor příliš velký,firma ho měla dozdít a přidat zepředu lištu,která by okno opřela.Pří zapěnění se může také pěna opřít a uzavřít do dutiny a neztrácí kompaktnost vytékáním do velké mezery.Nakonec se pěna zakryje montážní lištou.Nevhodné je na příklad vyškrábnutí pěny z mezery a nahrazení štukem,nebo sádrovkou.Vytváří to tepelný most okolo okna.Firmy si často zjednodušují práci a šidí zákazníka na kvalitě práce.
JABRAKA
To by jste si Jabrako nechal udělat doma?myslím ty vaše lišty a další blbiny,co jste popsal.Ukotvit,zapěnit,zvenku špaletu,zevnitř taky.Ale zateplit,a krásně naštukovat do ztracena tak,aby nebylo poznat,že se ta okna měnila.Vy jste asi z činžáku.Tam takové prasečinky oknaři rádi dělají.A nebo od oknařů?To snad ne.No ale částečně s vámi souhlasím.
Petr...
Přece to okno je zprasené.O tom je řeč.U nás jsou okna stejně velká,jako ta původní.Snad o ty ¨dva cm.menší,Pěny okolo minimálně.Když jsem viděl,že se to snaží asi do hloubky 1 cm vyškrabat,tak jsem je vyhnal(oknaře)a dodělal sám.Škvíru zakryl polystyrenovou páskou zároveň zdí a totéž zvenčí,na to přišla 15 cm izolace.Na ten polystyren zevnitř přišla přímo tapeta,lepená akryltmelem.
Tazatelka chce především vědět,co reklamovat,protože to bude muset.Z této situace akceptovat stav,jaký nastal v kvalitě práce,naprosto nelze.
JABRAKA
Marto, z jedné fotky vidím, že je mezi rámem a stěnou mezera. Ta je potřeba dodat EPS. Domnívám se, že okno již není v této fázi ale již nějak zapraveno. Jelikož neznám Vaší smlouvu, nemoho se vyjadřovat a dělat soudce. Kažopádně okno musí být okolo utěsněné páskou, eliminovány tepelné mosty. Nevím kdo a co měl udělat, ale dejte fotky součastného stavu.
(Až v neděli, nebo 603 902 651)
Dobrý den, děkuji za odpovědi a za diskuzi. Jsem z toho stále rozčarovaná. Tak jak vidíte okno na obrázku, tak jej firma jen zapěnila modrozelenou pěnou. Protože zednická firma a zednik, který u nás pracuje nechtěl, aby do takto jen zapěněných oken dávali parapety, tak okna zevnitř dozdil (lepil 3 cm polystyren, lepidlo, perlinku a pak štuk). Proto bylo domluveno, aby přijeli na montáž parapetů a žaluzií až toto bude hotové. Musíte mi prosím prominout, jako ženská nejsem odborník na tyto práce, ráda si nechám poradit. Nejsem ale zase až tak mimo. Takže práce firmy, která nám okna dodávala, skončila tím, že okna usadili, zapěnili, provedli montáž parapetů a žaluzií. Zednické zapravení oken jsme od nich nechtěli, protože zednickou firmu zde máme a jsme s ní velice spokojeni. Když tak čtu diskuzi k mé otázce, nevím tedy, zda jsme udělali chybu my. Možná, že jsme ty venkovní špalety bourat neměli, ale když jsem s firmou hovořila telefonicky cca 14 dnů než přijeli montovat, říkala jsem jim, že se budou okna dávat venkem a že když se bude zateplovat, bude to třeba pro nás lepší (nebyl problém postavit malé lešení ke každému oknu). Nic mi na to neřekli. Mohli mi tedy říci, že nic takového dělat nemáme. Protože špalety osekali až pak. Myslím si a docela bych na tom trvala, že mi technik mohl říct, že mu vychází okna o 6 cm menší než je vnitřní otvor okna. Když jsem si vyžádala zaměřovací protokol, který mi byl nyní doručen, tak zde vůbec není žádná poznámka o nějakém zateplení, o tom centimetru na venkovní špaletu, jen asi venkovní míra od které pak ještě odečetli 2 cm. Já tedy nevím, ale myslím si, že by snad pracovník co zde byl na zaměření, se mnou mohl snad více hovořit a ne si něco změřit, napsat a neříct co a jak. Když jsem hovořila o zateplení, určitě by měl být znalý věci, upozornit mě na možné situace a doporučit mi co a jak. Když dnes o tom přemýšlím, vůbec třeba neřekl co máme připravit a tak. Když věděl a psal do protokolu, že chceme jen montáž, mohl třeba říci, jak chtějí mít akci připravenou. Zítra okno vyfotím a přidám sem fotku. Jednání nedopadlo nijak. Snažila jsem se trvat na svém, oni byli na mne z firmy dva. Pak mi volali, že jako kompenzaci mi dají síťku na jedno okno. Jenže ty máme, měla jsem je objednané. Písemně jsem jim napsala, že si vyhrazuji čas na posouzení situace a že se vyjádřím písemně. A teď mudruju, zda mám. Je mi líto, že to tak dopadlo. Nejsou to malé peníze. A jak jsem psala, manžel je vážně nemocný a musím mít zajišťovat i takovéto věci. Nevadí mi to, ale pak mě mrzí, když se něco vyvrbí. Zítra se určitě ozvu.
Dobrý den,
mohla bych se ještě vrátit k této záležitosti? Objevila jsem ještě další nedostatky, zkouším sesumírovat reklamaci. Po naléhání jsem až ale po provedené montáži dostala zaměřovací protokol. Parapety máme každý jinak ustavený (rozdílná vzdálenost ode zdi) - třeba i u dvou oken v jedné místnosti. V jedné místnosti, kde byla vyměňovaná okna dvě, kde je také stejná síla zdí je jedno okno ustavené 11 cm od fasády a druhé 19 cm. Každé okno je sice na jiné zdi, ale proč takový rozdíl? Jediné co mne napadlo je, že měli naměřený parapet špatně a podle toho ustavili okno. Navíc jsem pak zjistila (máme třídílná okna, dvoudílné okno s jedním vyklápěcím samostatným oknem), že u dvoudílného okna je klika na levé straně. Když jsem se zeptala proč, tak mi řekli že to je v zaměřovacím protokolu. Ale když jsem se do něj podívala žádné zaškrtnutí kolonek tam není. Navíc u balkonových dveři jsem zjistila, že je vysoký práh, i když jsem říkala, že jde o vchodové dveře za kterými jsou schůdky dolů do zahrady. Jsem z toho tedy docela nešťastná. Co s tím vším. Můžu se Vám prosím ozvat? Marta
Nevím komu se chcete ozval, ale určitě můžete.
Vše co se Vám nelíbí, reklamujte, po vyjádření můžeme vést dál polemiku.
Dobrý den, myslela jsem Tím Vás. Můj je první dotaz na velké mezery, jejich zapěnění atd. Když firma chtěla ještě týž den usazovat parapety, odmítla jsem to, neboť jsem je nechtěla zazděné. Nejdříve jsme nechali dozdít vnitřní špalety. 3. listopadu tedy dokončili práci, tj. montáž parapetů a žaluzií. Protokol o převzetí má dvě strany. První jsem s výhradou podepsala při montáži oken, druhou po usazení doplňků. Při jednání s šéfem pobočky jsem ten den trvala na svém (viz výše). Chtěla jsem na nich zaměřovací protokol, poslali ho dodatečně ofocený emailem. Vyčetla jsem z něj jen rozměry oken, parapetů a žaluzií. Dala jsem se do sepsání reklamace. Vytiskla si zaměř.protokol a znovu prošla okna. Zjistila jsem, že 1 okno je o moc více utopené oproti druhým. Parapety jsou pokaždé jinak (ode zdi). Kliky u trojdílného okna máme na levé půlce. Dnes mi volali, že jsem ještě nedoplatila zbyvajících 17% částky. Řekla jsem mu o některých důvodech a že mám připravenou reklamaci. Samozřejmě není na jejich straně chyba. Kliky prý mám tak jak jsem je chtěla a že je to prý v zaměř.protokolu. Já tam tento detail nevidím zaznamenaný, atd. atd. Bylo by možné poslat Vám osobně třeba tento protokol. Třeba mi také vyvrátíte co já si myslím. Také bych se chtěla zeptat, zda je nějaký termín, do kdy má být reklamace odeslána, nebo ne. Jak jsem psala. Zakázku od objednání až do realizace a vše co s tím je teď za problémy leží na mě a myslím, že bych to měla dotáhnout. I když jsou chvile, kdy z toho handrkování mám strach a raději bych to nechala plavat. Jenže nejde o pár korun. Děkuji za pochopení Marta.
Milane,především jsi zapoměl dopsat,v čem se mýlím,ale rozhodně mám pravdu v tom,že pokud nekdo chce zapěnit díru 5 cm širokou,tak je to špatné.V takové mezeře pěna nemůže vytvořit dostatečně uzavřené buňky a nebude tepelně izolovat.Pěna se musí pěnit do tlaku!A když se to nakonec uzavře omítkou,bude pod tím pěkný tepelný most.
JABRAKA
Dobrý den,
myslím si že chyba byla hlavně v komunikaci při zaměření. Neházel bych vinu na zaměřovacího technika, protože při zaměřování oken se vychází ze stávajícího rozměru venkovní špalety. Málokdo před samotným zateplováním osekává venkovní špaletu na rozměr špalety vnitřní. Pokud tomu tak je, je potřeba si se zákazníkem domluvit přesný rozměr stavebního otvoru a do tohoto otvoru udělat okno. Pokud technik tedy nevěděl, že budete osekávat venkovní špaletu, postupoval podle mého názoru standardně. Nicméně jak jsem uvedl v začátku, vždycky je potřeba se zákazníkem konzultovat usazení oken, nebo případné následující práce ( zateplení atd. ). Na druhou stranu si myslím, že pokud Vám firma bude dávat na venkovní špaletu 1cm silný polystyren, nejsem si úplně jistý, zda-li tuto špaletu takto silným polystyrenem dokáže vyrovnat aniž by polystyren praskl. Snad jen pomocí extrudovaného, nicméně nejsem si jist jestli se v této tloušťce vyrábí.
Skutečně je reklamace nevyhnutelná,ale poradil bych vám jedno.Obraťte se neprodleně na právní poradnu,protože hrozí nebezpečí z prodlení stížnosti a reklamačního řízení.Když firmě nezaplatíte doplatek,budou vás honit po soudech.Buďte tedy vy první,kdo se na soud obrátí,když nevyjde reklamace.
JABRAKA
Dobrý den, děkuji za odpvoěď. Protože do této doby jsem nic takového neřešila, ještě bych se tedy chtěla zeptat. Montáž oken mi dokončili 3. listopadu. 5.listopadu jsem si psala o zaměřovací protokol, který mi poslali emailem. Z něj jsem se snažila něco vyčíst a porovnat. Tento den mi i telefonovali, řekla jsem že trvám na svém. Pak jsem jim napsala, že si vyhrazuji čas na písemné vyjádření. Peru se s tím sama a říkám si zda jít do dohadování a nebo zda to vzdát. Jenže když mi dnes volali, že jsem nezaplatila zbytek a že mě dají svému právnímu odd., tak jsem si řekla, že to co mám rozepsané napíšu a pošlu na jejich vedení. Kdy prosím hrozí nebezpečí z prodlení stížnosti. Jaký je prosím termín, můžete mi napsat? Děkuji Vám. Marta
máte předávací protokol podepsaný, přesněji podepsala jste jim protokol, že jste převzala zakázku?
Pokud ano, tak musíte doplatit a pak reklamovat nedodělky, závady, nebo se dohodnout.
Ale obávám se, že lehké to mít nebudete.
Záznam o předání díla jsem podepsala a uvedla zde svou námitku, tj. požadavek na slevu ve výši vícenákladů na přizdívání. Ostatní závady (parapety,balkon.dveře,utopené okno) jsem zjistila až potom. Telefonovali a nabízeli mi kompenzaci síťku na okno. Ty jsem však měla dodané a započtené v cené. Tím jejich aktivita skončila. Poslala jsem reklamaci s fotkami a emailovou korespondencí. Z celkové sumy jsem zaplatila na záloze více než požadovali. zbývá mi uhradit cca 17% z ceny. Do reklamace jsem napsala, že s úhradou doplatku počkám po vyřízení reklamace. Třeba mi něco navrhnou, třeba ne a půjdu se klouzat. Nemám na právníky. Manžel je na plném invalidním důchodě již více jak 20 let. Člověk se pak smíří i s tímhle. Hlavně abysme to vydrželi my.
Už začíná tuhnout, předání díla jste podepsala, tudíž je nutno zaplatit, nebo se dohodnout jinak.
Reklamaci poslat písemně a musíte mít doklad od zaslání. Takže emailem ano, ale ještě písmem s potvrzením převzetí reklamace. Co když zašlete reklamaci omylem na jinou adresu a budete čekat?
Děkuji Vám, reklamaci ješte odešlu na dodejku nebo tak nějak snad se to jmenuje. Ozvala bych se, jakmile bude něco nového. Snad to ustojím i vnitřně. Marta.
P.S. jen jsem se při hledání dostala k zeteplování. Náš dodavatel věděl o tom, že budeme zateplovat. Při osobním jednání se odvolávali na to, že jsem řekla, že budeme zateplovat okolo oken 1cm širokým polystyrenem. Dnes jsem četla, že zateplení ostění (to je okolo oken?) by mělo být 5ti centimetrové. Jsou dodavatelé oken znalí zateplování? Za lepší prodiskutování to jistě stálo. Dotazovala jsem se teď na návrh zateplení a prý by mělo být nejméně 130 mm. To pak to blbě zapuštěné okno, které je dnes 20 cm hluboko bude pak min. 33 cm utopené. To teda bude krása, osatní budou 11 + 13. Na dnešek jsem ani nespala...
Marto, nic není tak horké, jak se uvaří. Nestresujte se, vše se nějak vyřeší. Ohledně zateplení může klidně dabatovat, ale nelze stejně zateplit Váš dům jako můj. vždy to musí být individuelně. Okolo oken se dává od 1 cm do 5-8 cm, víc klidně i ikdyž už to není okolo oken ale ve stěně.
Přeji Vám klidn=é spaní, nějak to dopadne.
já mám stěny 60cm a k tomu izolaci 20cm. Okna jsou na hraně zdi, takže vnitřní parapet je 55-58 cm a venkovní 20-22cm
Dobrý den, díky moc za ochotu. Přesně to co píšete o tom teď přemýšlím. Až teď vidím, co mohlo být lépe,mohla jsem mít širší vnitřní parapety.dům by vypadal lépe, kdyby ..Pokud mi neuznají mezery kvůli osekání, zkusím oponovat nedomluveným hlubokým usazením oken. Je možné poslat Vám zaměřovací protokol bez loga firmy (nechci ale veřëjně)?Slibuji, že budu už jen čekat. Marta
Tak se také vmísím.Okna máme zasebou ale usazovali jsme si je sami.Reklamovali jsme parapety neb v přízemí byly široké a přesahovali o13 cm přes fasádu a v patře jsou krátké neb je tam římsa a tu sekat nebudem.Je jasné , že firma to špatně zaměřila a mi s tím nic nenaděláme protože jsme doplatili po dodání oken.Co bychom za to dali kdyby jsme měli nějaký nedoplatek.Z toho plyne , že vy jste ve výhodě máte jejich peníze .Zákazník je pán alespoň do chvíle než zaplatí a tak by si měl za svoje peníze poroučet.Bohužel žijeme v zemi , kde mají lumpové navch.Ve vašem případě by to chtělo znalce ale ti jak známo chtějí peníze , za kompoty vám nikdo nic neudělá.Proto bych nechal břemeno dokazování na firmě jejíž peníze máte .Oni budou muset zaplatit soudní poplatek a výsledek je nejistý.Kdyby měli doplaceno tak byste musela tím platičem soudních poplatků být vy.
protokol nic neřeší, páč bych musel vidět i místo činu.
Rád bych pomohl, ale to by musel být okres Pardubice. Dál nejezdím. (snad HK a Jaroměř)
Dobrý den. Ještě bych ráda ke své reklamaci oken. Odeslala jsem ji 3.12.09 na dodejku. Dodnes nemám žádnou odpověď, jen mi dnes volali z pobočky, kde jsme objednávali a která montovala. Byla jsem však s manželem u lékaře, takže jsem nechtěla hovořit. Pak již nevolali. Možná se ozvou zítra. Nevím co mi bude navrhovat, každopádně si myslím, že budu chtít také písemné vyjádření. Třeba mi navrhnou schůzku, ale právě proto píši. Můžete mi prosím tak trošku poradit, co bych měla a neměla říci a chtít? Opravdu ta práce není vůbec ideální. Nakonec jsem, a to až na radu známého, který u nás byl, do reklamace napsala, že mi dodali nevhodné dveře. Dodali a navrhli mi dveře balkonové a přitom jde o dveře na zahradu a za nimi jsou schody právě do zahrady. Teď, když máme položenou dlažbu je vidět ten hrozný rantl, o který brkáme nejen my, ale i naší boxerce to docela vadí. Píšete o tom, že poradit byste mohl v Pardubickém kraji. My bydlíme v okrese Svitavy, konkrétně u Litomyšle. Mohl byste mi proto prosím napsat, zda by bylo možné se třeba i domluvit atd.? Opravdu jsem z toho všecho nešťastná. Protože jsem to vlastně rozhodovala já, neboť manžel je vážně nemocen. Ráda bych věděla, zda mám ustoupit nebo se nenechat. Mohu Vás tedy ještě jednou poprosit o odpověď? Moc děkuj. Marta
Milá Marto, jak rád bych pomohla na místě, ale do Litomyšle nepojedu. Je důležíté, jaký text reklamace jste poslala. Doporučil bych v Litomyšli třeba: Ing. Rudolf Junger | Litomyšl-Město; Moravská 786; 57001. tel telefon: +420461612788 email email: junger@lit.cz.
aby vypracoval posudek, a poradil další kroky. Bohužel budete muset něco investovat do reklamace, ale určitě se Vám to vrátí.
"Ráda bych věděla, zda mám ustoupit nebo se nenechat"
ale to já Vám neřeknu, ale osobně bych neustoupil a jednal.
Dobrý den, ještě znovu se vracím k problému. K dnešnímu dni je stav takový, že nemám žádnou písemnou zprávu od dodavatele oken. někdy 4.1 jsem byla telefonicky kontakována s tím, že ho pošlou. Nic, a tak jsem poslala urgenci reklamace (převzata dle dodejky 11.2.10). Ticho po pěšině. Jen tady mám dnes druhou upomínku - pokus o smír. Sice platit není problém, ale zdá se, že by mi asi stejně neodpověděli. Tak jsem dnes zaslala dotaz na ČOI zda je stanovena pro stavební práce - montáže a dodávku oken doba, kdy mají na písemnou reklamaci odpovědět. Soudní znalec u nás byl, viděl práci a viděl i reklamaci. To že jsem nezplatila celou částku, že dlužím 17% z celkové ceny, schvaluje. Potřebuje však pro další postup vyjádření dodavatele. To ale není. Tak jsem na rozpacích co dál. Mohu tedy znovu poprosit o odpověď. Děkuji. Marta
Marto, tady se začínáme pohybovat v právní záležitosti. Pokud máte od soudního znalce posudek, předala jste kopii zhotoviteli?
Asi budete muset oslovit právníka, pokud firma nereaguje.
Pozor na 17% dluhu, nevím jakou máte smlouvu, ale už občas někdo doplatil na dluh. Máte podle protokolu předané dílo?
Dobrý den, částku doplatku zaplatíme. Asi to bude nutné, protože předávací protokol máme. Jen žádný posudek znalecký nemám. Soudní znalec to viděl u nás, říkal, že to na reklamaci je, ale než bude konat chtěl po mně vyjádření od dodavatele a že mám zkusit zaurgovat reklamaci. Jak jsem psala dodavatel nereaguje, znalec tedy dle posledního setkání s ním čeká na písemné vyjádření dodavatele, které mu mám jakmile ho budu mít poslat. Teprve pak říkal, že bude postupovat dál. Tak už nevím.marta
Dobrý den, soudní znalec žádné vyjádření nepotřebuje. Píšeme posudky na okna již roky. Zadejte si do vyhledávače draxlová a vyjedou vám správné stránky. Jdou i slova - znalec okna. Pokud je ten případ v našem rozumném dosahu, pak se s tím něco dělat dá.
Problém s mezerou je i v kotvení. Okno vlastně visí na páce kotvicího šroubu. - nepřípustné. Pěna kolem okna by měla mít 15 mm, maximálně 20. Okna se mají dávat do začištěných otvorů. Při tak silné vrstvě pěny jsou nutné parotěsné pásky zevnitř. Pěna je v rosném bodě a sráží se v ní vlhkost zevnitř bytu. Bohužel tahle montážní pěna ji strašně špatně odpařuje zpátky. Pak se tvoří plísně.
Konečně rozumná odpověď.
Já dělám posudky na popud právníka,soudu a nebo majitele domu.Už jsem to tu také kdysi psal.Žádné vyjádření firmy nepotřebuji.Většinou po zaslání mojí zprávy výrobce nebo mont.fa.dávají všechno hodně rychle dohromady.Není mi jasné od tazatelky,co poní ten chlap chce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.