Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svěží vůně ve starém domě

Od: housenka* odpovědí: 6 změna:

dobrý den,jak přírodní cestou osvěžit vzduch ve starém domě?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Větráním a použitím květin, také lze použít přírodní vonné oleje v aromalampách...

hodnocení

0x

Topit a větrat ;) a topit a větrat ;) a topit a větrat. Nedovolit vlhko ani ve zdech ani ve vzduchu.*kafe*

papene*
hodnocení

0x

Větvičky suché levandule a jiné bylinky.

dejavu*
hodnocení

0x

Nejlépe osvěží vzdu opravdu větrání, pak sušící se pomerančová nebo citronová kůra. Vím, že jste zmiňovala přírodní cesty, ale objevila jsem něco pro mne docela zajímavého .Poslední dobou přišly na trh příjemné vůně, kt. pohlcují pachy, jmenují se bytové parfémy. Na rozdíl od příšerných pachů typu Briese a lesních vůní, ze kterých mne dlouho bolela hlava, tohle se mi osvědčilo, je to jemné, nevtíravé a voní to, jako když se třeba vytře. Prodávají taky k nim takový keramický kroužek z nepálené hlíny, který se navleče na žárovku a esenciální vůně s olejem se na něj kápne. Hmota je porézní, takže dobře vsákne a při rozsvícení se ohřeje žárovkou a pomalu se vypařuje. Na této bázi prodávají taky voňavý prášek do luxu, který se vypařuje při luxování, když se ohřeje jeho motor. Jsou to ovšem celkem drahé záležitosti, na rozdíl od těch běžných voněk v sámoškách a drogériích.

malvinka*

Prosím uveďte odkaz.

díky

dejavu*

Já to koupila tady obchod.esteban.cz/... , ovšem když zadáte do www.google.com vyhledat bytové parfémy, nabídnou se i jiné možnosti a firmy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]