Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mam problem smrdi mi v byte jidlo o sousedu zvlaste v koupelne a na wc.
Zkousel jsem u 2 zpetne klapky a vubec nefunguje, namontoval to remeslnik.
Take jsou problem dvirka od stupacek.
Nejake napady.
Ocenim kazdou radu diky.
Jaké zpětné klapky jste používali? typ nebo aspoň cenu?
Je vše ostatní těsné? není problém ještě někde jinde?
Můžeme doporučit jinou klapku... fotka aktuálního řešení by pomohla.
Souhlas s @jmlc, taky to vidím na problém jinde. Z hygienických důvodů by neměla být kuchyň na stejné větvi odsávání jako sociální zařízení. Tzn. buď nefunguje odsávání u souseda, někde je díra nebo Vy blbě větráte (a nebo nějaký další problém, s kterým jsem se nepotkal). Zkuste popsat veškeré okolnosti, zatím máme málo informací.
Taky jsem měl v zimě problém s pachy od souseda. Ukázalo se to jako kombinace netěsnosti ve stoupačce (neodstranitelná bez kompletního vybourání jádra) a naší snahy ušetřit za teplo. Dokud nebyla otevřená mikroventilace, odsávání bralo vzduch cestou nejmenšího odporu. Okny to nešlo, dveře byly daleko, takže dírou za stoupačkou, pěkně se všemi smrady od souseda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.