Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Textilní tapeta-máte s ní zkušenosti?

Od: terry* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s textilní tapetou jako je Colortap nebo Nomadecor?píšou že to zvládne i laik ale máme s tím potíže,přesto že jsme celkem zruční.Spěchá děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S těmito tapetami zkušenost nemám, ale měla jsem vytapetováno bavlněnou látkou. Byla tmavě hnědá s kopretinkama. ;) Lepilo se to skvěle. Žádné bubliny, centimetr žádná míra. Vždycky po čase jsem zdi sjela vysavačem. *tanec* A když po létech mě to přestalo bavit, jednoduše jsem ji odloupla a vymalovala Primalexem. Vypadalo to moc pěkně *jasne*

jabraka*
hodnocení

0x

Pravé textilní tapety se nelepí.Napínají se na dřevěné rámečky a z těch se stěna sestaví.Ale v sortimentu firem,jako je RASCH je stovka typů tapet,levnějších i dost drahých,jejichž dekor imituje dokonale i látky.Jinak lze tapety s textilního vlákna lepit i na stěny,ale musí být podlepeny bílou,nebo barevnou papírovou tapetou,nebo musí být vystěrkovány jednobarevně stěrkou.

Na sortiment je nutno se podívat v katalozích,kterých je ve velkoobchodním skladě asi 50,a v každém na 200 typů tapet.Většina je ovšem na objednávku.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]