Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová okna

Od: kamil* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chci vyměnit na domku okna za plastová. Potřeboval bych od Vás doporučení na nějakou firmu, s kterou máte dobré osobní zkušenosti. Jsem z jižní moravy. Předem děkuji za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je jedno z které části republiky jste, páč každá okna se montují po ČR. Neznám případ, že měl někdo problém s rámem, nebo křídlem okna. Vždy jen problém s nekvalitním zapravením, nebo dvojsklem. Ono totiž horší okno jak dvojsklo neexistuje.

maci11

Dobrý den, to znamená že je potřeba trojsklo? Nevyznám se v tom..A jaký je rozdíl mezi plastovýma okny a hliníkovýma, kromě ceny? Vyplatí se si připlatit?

Miláně, hlásím se. Jsem tedy první, co měl problém s rámem z plastu. Chtěli jsme velké dveře a bez nadsvetliku. Jenže výrobce neřešil fakt, že ten profil to nezvladne. Po roce první seřízení, po druhém další a nové těsnění. Pak konec záruky a dveře stále větší netěsnosti. Dopadlo to výměnou dveří za hliníkové. Když jsem měl na místě 3 techniky s prosbou o řešení, všichni se shodli na hlouposti užít takový rám v plastu.

Maci, zdali je potřba trojskol je asi jasné, páč horší jak dvojklo není. Pak se rozhodněte, zdali to nejhorší zasklení, nebo standard zítřka.

JMLC, ale to není chyba profilu, ale projektu, co z něj ještě vyrobit za velikost.

No chtělo to myslet - kdo myslel při výrobě těch dveří, měl mít spočítáno, že ten profil tak těžké dveře neunese. Měli doporučit jiný profil nebo jiný tvar dveří... A proto říkám, že i profil je nutné probrat před objednávkou. Trojskla už beru jako samozřejmost (ty jsem považoval za nutnost už před 10ti lety).

A pardon za zkomolení, pořád netuším, jak vypnout automatickou opravu textu na telefonu...

hodnocení

0x

Máme Slovaktual asi osm let, prozatím v pohodě, jsou i u vás...ale sejde se vám zde hodně doporučení, stejně se budete muset rozhodnout sám...poptejte pět, šest doporučených výrobců (prodejců) a porovnejte hlavně vlastnosti, následně cenu,...a podle toho snad vyberete

hodnocení

0x

Přímo z jižní morravy (Bzence) jsou RI OKNA ri-okna.cz/... Mají 5let záruku a servis.Nejsou zrovna nejlevnější ale mám je víc jak 10 let a zatím bez problému.Dnes bych dal už trojskla ,jsou o něco dražší ale vrátí se na tepelných ztrátách

shinok
hodnocení

0x

Ja mám okna ze "Svět oken" byly nejlevnější, rám standart Gealan 6komorový. Dal jsem všude trojsklo. Rozdíl mezi dvojsklo-trojsklo zanedbatelný (pár stovek). Jak jsme se domluvili, tak vše proběhlo ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]