Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrovlnka Moulinex 3 v 1-vyzkoušení funkcí

Od: kralicek* odpovědí: 8 změna:

Prosím, poraďte:ráda bych si zakoupila starší MKVT, ale jak vyzkoušet funkce : mikrovlny, gril, horký vzduch jejich kombinace? Děkuji za rady. Nikdy jsem ještě neměla MKVT...

Mikrovlnka Moulinex 3 v 1-vyzkoušení funkcí

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Osobně si myslím,že kombinovaná trouba je zbytečná.Spíše se vyplatí jako doplněk jen MW normální,není zbytečně komplikované ovládáni.Každé zařízení,které se snaží být univerzální se potýká s kompromisy.Gril by patřil do troby sporáku,teplovzdušná trouba také a MW zvlášť.

JABRAKA

kralicek*
hodnocení

Děkuji za názor, máte pravdu...

Ale já nebudu kupovat novou super moderní troubu.Pro 1-2 osoby by mi postačila mikrovlnka a dosavadní starší elektrický sporák s troubou. A mikrovlnka jak vidím ( u rodiny, známých ) a čtu na netu je opravdu poklad pro kuchyň :).

malvinka*
hodnocení

0x

Nevím, nevím z obrázku je patrné poškození dvířek, tedy alespoň pokud se nepletu. Zvažte ještě možný nákup. Třeba se najde vhodnější typ např. možnost srovnání funkcí MT a cen naleznete na web stránkách Heuréka.

Osobně mám zkušenosti s obyčejnou MT a pokud je mi známo čím více techniky, tím složitější obsluha / mám na mysli digitální funkce např. zvážit potravinu atd/.

juvla*
hodnocení

0x

Nechci Vám radit, ale já bych ji nekupoval. Za 1500 Kč máte novou. Vyzkoušíte tak, že to zapnete na jednotlivé funce a odzkoušíte. Samozřejmě dovnitř něco vložíte a uvidíte jestli se to ohřeje. Dejte tám párek a uvidíte. Zjistěte si co všechno za nádobí můžete dávat do trouby, ne vše se tam může dávat.

jabraka*

Párek ne!Pokud má pevnou slupku,může pěkně bouchnout.Totéž i vajíčko.Já mám mikrovlnku už 15 let a obsluha je velice jednoduchá.Nechtěl bych žádnou,která dává pocit kvality jen fešným vzhledem a mnoha světýlky,které se na panelu rozsvítí.

Dělám v ní mnoho jídel.Kromě jídla i zavařuji a škvařím sádlo a škvarky.Také džemy syrupy a marmelády.Omeletu bez tuku.

Takže jen do toho.Rád se podělím o zkušenosti.

JABRAKA

kralicek*
hodnocení

Foto jsem vzala z internetu...jedná se o jinou mikrovlnku.Jen jsem chtěla přiblížit asi o jakou jde mikrovlnku.Zapoměla jsem to tam napsat,omlouvám se...:)

hodnocení

0x

Nekupujte nic staršího. Za téměř stejné peníze máte v záruce novou věc.:D Zadejte do vyhledávače "mikrovlnka" , stačí poklikat a najít si nejlevnějšího prodejce s dovozem až do domu. Tak když to všechno sečtete, vyjdete nastejno *placni*

Nemyslím nejlevnější značku. Ale tutéž značku, tentýž typ prodává každý prodejce za jiné peníze. Rozdíly jsou veliké

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]