Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte:ráda bych si zakoupila starší MKVT, ale jak vyzkoušet funkce : mikrovlny, gril, horký vzduch jejich kombinace? Děkuji za rady. Nikdy jsem ještě neměla MKVT...
Osobně si myslím,že kombinovaná trouba je zbytečná.Spíše se vyplatí jako doplněk jen MW normální,není zbytečně komplikované ovládáni.Každé zařízení,které se snaží být univerzální se potýká s kompromisy.Gril by patřil do troby sporáku,teplovzdušná trouba také a MW zvlášť.
JABRAKA
Nevím, nevím z obrázku je patrné poškození dvířek, tedy alespoň pokud se nepletu. Zvažte ještě možný nákup. Třeba se najde vhodnější typ např. možnost srovnání funkcí MT a cen naleznete na web stránkách Heuréka.
Osobně mám zkušenosti s obyčejnou MT a pokud je mi známo čím více techniky, tím složitější obsluha / mám na mysli digitální funkce např. zvážit potravinu atd/.
Nechci Vám radit, ale já bych ji nekupoval. Za 1500 Kč máte novou. Vyzkoušíte tak, že to zapnete na jednotlivé funce a odzkoušíte. Samozřejmě dovnitř něco vložíte a uvidíte jestli se to ohřeje. Dejte tám párek a uvidíte. Zjistěte si co všechno za nádobí můžete dávat do trouby, ne vše se tam může dávat.
Párek ne!Pokud má pevnou slupku,může pěkně bouchnout.Totéž i vajíčko.Já mám mikrovlnku už 15 let a obsluha je velice jednoduchá.Nechtěl bych žádnou,která dává pocit kvality jen fešným vzhledem a mnoha světýlky,které se na panelu rozsvítí.
Dělám v ní mnoho jídel.Kromě jídla i zavařuji a škvařím sádlo a škvarky.Také džemy syrupy a marmelády.Omeletu bez tuku.
Takže jen do toho.Rád se podělím o zkušenosti.
JABRAKA
Nekupujte nic staršího. Za téměř stejné peníze máte v záruce novou věc.:D Zadejte do vyhledávače "mikrovlnka" , stačí poklikat a najít si nejlevnějšího prodejce s dovozem až do domu. Tak když to všechno sečtete, vyjdete nastejno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.