Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víte něco o tomto fénu?

Od: bara* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

ráda bych se dozvěděla nědo o tomto fénu - jak je starý, jakou má cenu, něco.. :)

Děkuji mockrát za každé info, B.

Víte něco o tomto fénu?
Víte něco o tomto fénu? #2
Víte něco o tomto fénu? #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle designu 50.-60. léta. Podobných je plný ebay.

Ceny 10 - 30 EUR dle stavu a odvahy prodávajícího.

doplněno 01.07.18 16:42:

Tak tady máte jeho jednovaječné dvojče za 39 EUR.

Ještě jeden,

15 EUR. Všude píšou 50.-60. léta. Uměli ve 40. letech červenej bakelit? U výrobků datovaných do 40. let jsou na fotkách celobakelitová těla. Válcovny asi jely tlustší plechy a expedovaly je směr východní fronta *nevi*.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, doplním, že jde o německý výrobek firmy SCHOTT (která vyrábí fény stále). Já bych se posunul možná až k 40. létům (přívodní kabel nemusí být původní). Na českých bazarech jsou podobné asi za 1.000,- Kč. Zdravím!

doplněno 01.07.18 17:02:

amper - fény této konstrukce se bez podstatných změn vyráběly od 20. let do 60. let minulého století.

Ovšem, časové určení asi není to podstatné - tazatelku zajímá asi více cena při prodeji.

Přikláním se k těm 40 létům. Ten kabel určitě není původní, původně tam byl opředený textilem. Zástrčka taky byla jiná, ale to už si moc nevybavuju.

bara*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď, nejde mi o prodej, je jako dárek pro sběratele starých věciček, ale zajímalo mě něco o něm, páč na netu jsem moc nic nenašla, nehledala jsem v cizině. Děkuji moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]