Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, septik, který je řádně uzavřený ("zadeklovaný") a zároveň je odvzdušněný odpad. stoupačkou až nad střechu domu, by neměl své okolí zápachem obtěžovat. Já jsem ty bakterie používal kvůli hustotě obsahu septiku (aby se netvořila "deka") a od stejného výrobce i ten čistič WC (na obalu bakterií byl doporučen jako neškodný). U čističe WC Duck je uvedeno, že bakterie ničí, ale z toho se nepozná, zda jen ty špatné (ve WC) nebo i ty hodné (v septiku). No, pokud jde do septiku i odpad z koupelny nebo kuchyně, tak se tam nějaká chemie stejně dostane a ty bakterie asi zničí. Já jsem rozdíl mezi použitím a nepoužitím bakterií moc neviděl (navíc v zimě odpočívají), tak už jsem to vzdal (je to škoda peněz). Zdravím!
Používáme 1 x za měsíc tohle obchod.santim.cz/...
Obsah septiku je neustále tekutý v barvě slabé kávy. Septik máme 3 m ve svahu pod oknem a nic nesmrdí. Prací prášek i čistící prostředky nesmí obsahovat CHLÓR.
Nechte si vyvézt septik, první měsíc dejte bakterie po 14ti dnech a pak jednou měsíčně. A pozor na ten chlór.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.