Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka nepere

Od: jitula odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, pračka mi pere cca 10 minut. Poté přestane prát a rozblika se pauza. Pračka nejde spustit. Vodu si normálně napusti. Poraďte prosím
doplněno 01.07.18 12:34: Ukazuje chybu s přívodem vody, ale vodu si napusti. Je možné, že v přívodní hadici sítko může být zanesene? Teď jsem pračku pustila naprázdno a pere normálně. Zatím.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možných příčin závady je více: Vadný programátor, vada elektroniky, pokud ji pračka má, vada některého hladinového spínače (moc nebo málo vody).

Co na to říká návod k obsluze, kde bývají vypsány běžné závady?

hodnocení

0x

Tohle tady nevyřešíme, zavolejta opraváře.

jitula
hodnocení

Ukazuje mi problém s přívodem vody. Ale vodu si napusti. Je v přívodní hadici sítko? Je možné, že by bylo zanesene?

Může to být i hladinový spínač. Zavolejte servismana. Buď to na místě opraví, nebo řekne odhad ceny za opravu a odveze si ji. Vy ale nemusíte souhlasit. Poděkujete a koupíte, v akci, novou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]