Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koutový svár

Od: jester* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,koupil jsem si nový svařovací invertor Kitin 150,vodorovný svár s rutilovou elektrodou perfektní ale koutový se mě absolutně nedaří přitom na trafu JS 90 co máme doma tak bez problému.A je jedno jak dám kabely pořád to nejde mám zatím jen rutilové elektrody dík za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jaká je tloušťka materiálu?Elektrody? nastavení?

jester*
hodnocení

Plech tl.3mm,rutilové elektrody průměr 2,5mm,kostra na -,ale dík už jsem na to přišel sám měl jsem málo proudu.Na ten vodorovnej svár mě stačí 65-70A,koutovej 90A.Jinak když j na krabici napsáno DC- tak kostra patří na mínus že?opravte mě kdyby to bylo špatně.

miso*

DC- znamena, ze elektroda sa pripojuje na minus. Kostra na plus. Takto sa pripojuju rutilove elektrody. V domacich podmienkach sa stretnete este s bazickymi elektrodami, tie sa pripojuju naopak.

mili3478*
hodnocení

2x

Rutilky jsou dobre na bodove svarovani materialu,takove hoby svarovani, sezen si bazicke elektrody a uvidis jak se ti bude dobre svarovat.

h0042*
hodnocení

1x

Esab 121 si kup.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]