Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Výroba domácího sirupu

Od: ada* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s výrobou sirupu přes soupravu na odšťavňování ovoce? m.alza.cz/... Předem děkuji za odpověď.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ben®
hodnocení

3x
avatar ben

Dobrý den, tento hrnec staršího typu máme doma - dole se vaří voda a pára, která stoupá výše, potom naruší tam umístěné (nakrájené nebo drobné) ovoce. Je to vlastně pařák a výsledkem je horká přírodní ovocná štáva (bez peciček), která je jako polotovar pro výrobu jemných marmelád nebo sirupu. Takže, přímo sirup to samo neudělá. Zdravím!

 

jabraka*
hodnocení

0x

Já potřebné ovoce vložím do skleněné mísy a svařím v mikrovlnce.To pustí šťávu a tu přecedím přes jemnější síto.Zbytek nevyhodím,ale dám kvasit.

JABRAKA

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]