Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praní s aretačnimi šrouby

Od: hmh odpovědí: 7 změna:
Zdravím,
mám novou pračku a dvakrát jsem si teď vypral s aretačníma šroubama. To že dělala poprvé kravál mě moc netrápilo, ale když při druhém praní sama odpochodovala na druhý konec koupelny, donutilo mě to vzít do ruky manuál.
Každopádně jsem četl že to není žádná sranda. Tak bych se chtěl zeptat, pokud je tu nějaký odborník. Zda jsem pračku nemohl do budoucna nějak poškodit, případně ji zkrátit životnost. Jinak bych ji trochu vychcaně vrátil ve dvou týdenní lhůtě a vzal si novou. Příště budu chytřejší, že to nefunguje stylem zapoj a vyper si.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

dobře děláte. ten zákazník, který si jí ,případně, koupí po vás bude mít radost...

miran*
hodnocení

1x
Trochu vychcaně vrátil? Nene, tohle není trochu, tohle už je hodně za hranou.

hodnocení

0x

Vytoč aretační šrouby, vyper a pokud bude vše v pořádku, celkem není čeho se bát.

Pokud jsi tu pračku koupil v kamenném obchodě, můžeš na 14denní lhůtu na vrácení bez udání důvodu zapomenout.

hmh
hodnocení

To já právě kupuju přes e-shop abych do když tak mohl vrátit :D

hodnocení

0x
Jednou jsem mel tu čest videt jak takova nova pračka pere se sroubama uvnitr. Takovy rachot a otřesy prece musi kazdemu ukazat ze neco neni ok. Jen se to pustilo na 5 sekund a hned Vyplo protoze to bylo šílené. A vy jste takhle jako pral 2x?... nejaky trollolo nu ni? A kdyz ne, tak je odšroubujte a modlete se x)

hodnocení

0x

Murphyho rada: Když něco nefunguje, postupujte podle návodu.

Znám to trochu jinak - Když selže veškeeré násilí, je třeba si přečíst návod :-D.

Mimochodem ta aretace se musí vyndavat už od doby, kdy se na trhu objevila první automatická pračka. Já to osobně patuju ze 70 let minulého století, když začal Tatramat vyrábět pračky ve francouzské licenci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]