Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyndat cipkove panty sroubovaci

Od: kaca* odpovědí: 15 změna:
Prosím o radu nejdou mi vyndat cipkove panty sroubovaci

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nešlo by to napsat nějak šířeji. Kde je vlastně problém.
Obecně řečeno, vyndám křídlo a vyšroubuji pant. Ovšem tady asi bude nějaká zrada. Ale nikdo netuší jaká.

hodnocení

1x
No, kdyby to bylo na ty držáky, jak je psáno výše, byl by držák v šupleti pod pantem. Jen tak pro zajímavost, vyndej šuplík a podívej se nahoru, zdali tam něco není. Ale nemyslím si to. To bude jinej systém. Neb se nejedná o dveře, nýbrž o dvířka, nejspíše do baru.
Na malým displeji telefonu mě to přijde, že je na pantu nasazený návlek. To udělá z obyčejného pantu, pant zdobený. Kdyby to tak bylo, sundáš návlek, pod ním už bude vidět inbusový šroub.
miso*
Aha, tak fotky nie su prevratene. Mne sa hned zdalo divne, preco je vedla zarubne oprete celo od sufliku ;)
Tu drziak asi nebude. Bud je to do dosky narazene a zalepene, pripadne je na zavese navlek / “trubka” ako pise Jenyk. To sa da poznat tak, ze zo strany srobov v nom bude vypileny otvor, aby sa dal cez ne nasadit. Ak je to tak, tak opatrne sklepat dole a mozno tam budu otvory.
Navlek vyzera cca takto - tkz.cz/...

kaca*
hodnocení

Ten pant je zašroubován 2 šrouby které jsou slisované k tomu ozdobnému kryti a nejde to ze dreva
Nešla by sem dát fotka? Já nějak pořád nevím co tě trápí.

kaca*
hodnocení

Nejde mi vložit fotka ach jo
Proč nejde? Co to dělá, co to píše?

kaca*
25.06.18 14:47
hodnocení

Jak vyndat cipkove panty sroubovaci
Jak vyndat cipkove panty sroubovaci #2
kaca*
hodnocení

Tak to je jeden z nich
miso*

Je to zaves pre oblozkove zarubne. Uchytava sa pomocou drziaku alebo vlozky schovanej do zarubne. Pant sa nesrobuje, na drziaku sa pritiahne pridrzny plech. Vid

tkz.cz/...

tkz.cz/...

Bud odpilit, rozobrat oblozkovu zarubnu a dostat sa na imbus drziaku alebo vytrhnut silou. Asi najjednoduchsie bude to odpilit a novy zaves s vrutom umiestnit na ine miesto - pokial ho bude v zarubni o co chytit.

kaca*
hodnocení

Děkuji moc tak to vyzkouším.

kaca*
hodnocení

Nejde to je to na závit a vytrhla bych i dřevo.

hodnocení

0x

Jeden šroub na pante odrežte pílkou na železo a potom to vyskrutkujte.

Když to tam nějak našroubovali, musí to jít vyšroubovat.

Jedině, že by to nějaký "umělec" zalepil do vyvrtaných otvorů. Ale za to bych mu ruce urazil.

kaca*
hodnocení

Tak je to uřízle pilkou a teď se to asi bude muset odvrtat .Děkuji všem .Jsou to krásné panty ,ale šílená montáž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]