Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řezání koberců, čím a papír pod koberce?

Od: hukot odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci do místností celoplošně koberce. Čím kvalitně řezat? Tipy? Slyšel jsem o nějakých levných papírek "varhánkových", které se dají pod koberce jako zateplení. Kde to koupit? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

nůž na koberce techni-eshop.cz/...

Tímto ostrým háčkem se jede v hraně podlahy a koberec je oříznut bez zbytečné mezery.Nůž je výměnný.

JABRAKA

hodnocení

2x

normalne vylamovacim nozem nebo nozem na koberce. jde to dobre. izolaci pod koberec je plno o varhankove jsem neslysel

pohanka*
hodnocení

2x

Myslíte asi vlnitou lepenku. Vyrábí se v kartonáži.

Každý prodejce koberců má v nabídce určité typy podkladů pod koberce. Mnohdy ani nejsou potřeba, když je koberec s filcem.

Pokud chcete pokládat koberec přímo na beton, určitě vám prodejce poradí vhodný typ podkladu právě pro ten Váš vybraný.

Když byla nouze, tak jsme pod koberec dávali i vrstvu obyčejných novin.

Existují nože k řezání koberců, koupíte přímo na prodejně, já jsem mnohdy řezala skalpelem, ale i tím perořízkem /vylamovacím/

olinl
hodnocení

1x
Koberce jdou dobře odřezávat s již uváděným odlamovacím nožem manutan.cz/... nebo jsou speciální nůžky. Ten varhánkový vlnkovaný papír bych osobně nedával, protože se časem pod kobercem sešlape a pod nábytkem zmačkne (ověřeno, vyzkoušeno).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]