Nejste přihlášen/a.
Dvířka se dělaly a dělají běžně v jakémkoliv rozměru - prostě uříznu daný formát lamina, olepím 2mm ABS a vyvrtám panty.
Pokud však chcete profilovaná dvířka, tak je to jiná písnička, protože ty se frézují z MDF na CNC strojích, jenže pak je potřeba je h orším případě potáhnou folií (na což je třeba membránový lis) nebo v lepším případě provést povrchovou úpravu lesklými PU barvami. To je poměrně náročná technologie, proto firmy specializované na profilovaná dvířka preferují standardní rozměry, které vyrábí ve velkých seriích, atypy se sice dají dělat, ale pak si to zase nechají patřičně zaplatit.
Takže doporučuji udělat klasická dvířka z lamina, která Vám za pár korun vyrobí kdejaký truhlář, co má pilu a olepovačku.
Grena jsem koukal. Hezké, ale je to přesně to, co nechci. Výroba na míru. Metr 2 tam vychází cca na 2 tisíce Kč. Což není zase tak moc, ale ani nijak málo.
Připadá mi, že kdybych si vybral unifikovaný rozměr, tak ušetřím třeba polovinu.
Chápu dvířka na míru tam, kde měním nějaká stávající. Ale když se chystám kuchyni teprve dělat, klidně se mírně přizpůsobím, kdybych měl možnost výrazně ušetřit.
A ano, myslel jsem asi ta profilovaná. Ale klidně mohou být i z klasického hladkého lamina. Nebo masivu. Zajímá mě nějaká nabídka a ceny. Většina firem dělá na míru, nebo cenu předem vůbec nezjistím.
Myslel jsem si, že jak mají v eshopu hotové skříňky, je nějaký eshop s hotovými dvířkami, třeba jako se prodávají hotové poličky, ale asi jsem se spletl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.